Bil uthyrning på Samos

Hitta den billigaste hyrbilen på Samos genom vår sökmotor, som hittar de billigaste hyrbilarna på Samos från alla biluthyrningsfirmor på ön. Du kan också hitta massor av råd och tips om sevärdheter och biluthyrning på Samos, liksom biluthyrning i allmänhet här på Hyrbilinfo.se. Stort nöje!

Samos

Samos är en bördig ö med en snirklig kustlinje. Ön är en del av den grekiska civilisationens vagga, eftersom det var där filosofer som Epikur och Pythagoras föddes. Ön ligger mycket nära det som idag är den turkiska kusten och där grekisk civilisation och kultur också har blomstrat. Jämför biluthyrningspriser på Samos i Grekland i biluthyrning-sökmotorn från CarTrawler, som jämför hyrbilar från alla biluthyrningsfirmor på Samos, och hitta det lägsta priset.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Semester på Samos

Samos har under många år varit en populär destination för svenska turister som vill åka på semester till Grekland, och det är många av de välkända charterbolagen som har direktflyg till Samos under sommaren. Några av de svenska resebyråer som arrangerar semesterresor på Samos är Airtours, TUI, Fritidsresor och Apolloresor. Den största staden och hamnen på Samos är Vathy. Det är en charmig stad, byggd som en amfiteater vid viken med samma namn. Det finns många bra stränder på Samos, den bästa av dessa är Psili Ammos, med utsikt över det safirblå havet. Vi har sparat det bästa till sist: på Samos produceras det starka, gyllene och söta Samos-vinet. Några glas av detta kommer säkert att ge dig lyckliga och ljusa tankar. Men för många av dem kommer få dig att sväva över marken. Det finns dagliga färjeförbindelser från Pireus och flyg från Aten, så du kan också resa på egen hand och eventuellt besök flera öar i Grekland. Det finns 4 blåflagg stränder på Samos: Pythagorio, Potokaki 1, Potokaki 2, Glykoriza.

Information och fakta om Samos

Du kan naturligtvis få mer information om Samos hos resebyråerna som arrangerar paketresor till ön, men det är alltid en bra idé att besöka turistbyrån som gärna hjälper dig med ytterligare information och tips inför din semester.

Sök den billigaste hyrbilen på Samos online

De allra flesta som reser till Samos bokar en billig hyrbil på Samos flygplats, men det går naturligtvis också att boka din hyrbil i de flesta städer på ön. Biluthyrning-sökmotorn från CarTrawler jämför priser på billig biluthyrning från alla biluthyrningsfirmor i databasen, och inte bara de stora och kända såsom Hertz och Avis biluthyrning utan även från små lokala uthyrningsföretag som ofta har bra priser, särskilt om du bokar din hyrbil i sista minuten. Alla priser på CarTrawler inkluderar alla obligatoriska försäkringar och obegränsad körsträcka. Har du frågor om försäkringar, hyresvillkor etc. besök då vår FAQ om biluthyrning.

Stort nöje med att hitta den billigaste hyrbilen och trevlig semester på Samos!

Hitta den billigaste hyrbilen Samos Find Billeje her --> Sammenlign priser her