Hyr bilar på Zakynthos

Zakynthos hamn. Foto: Elgreco

Om du planerar att resa till Zakynthos även känd som Zante, då är det en bra idé att hyra bil så att du kan se så mycket som möjligt av denna vackra ö som är den tredje största bland öarna i Joniska havet. Hyrbilinfo.se hjälper till att hitta det bästa erbjudandet åt dig.

Den västra kusten av Zakynthos kan ibland träffas av starka vindar som är bra för vindsurfare, och längs den lugnare östkusten kan du hitta många stränder och stugbyar. Ön kan lätt utforskas genom att köra runt på den i en hyrbil.

Se grottorna med hjälp av hyrbil

Det enklaste sättet att ta sig runt och uppleva ön på är att hitta en billig hyrbil. Bland annat kan du besöka byn Keri där du även hittar en av de vackraste stränderna på ön med kristallklart vatten.

En av öns spännande sevärdheter är blå grottorna, där vattnets färg måste ses för att man ska kunna tro det är sant. Om du hyr en bil på Zakynthos kan du köra till antingen Keri, Agios Nikolaos eller Porto Vromi, varifrån du kan nå ”Blue Caves” med båt.

Kör en sväng till Cape Skinari

Det är även värt att köra en sväng till Cape Skinari på Zakynthos norra kust, där kan du njuta av den fantastisk panoramautsikten och en vacker solnedgång. Du kan också åka ut till någon av de närliggande öarna. Om du tar färjan till fastlandet kan du besöka Olympia, där de första olympiska spelen ägde rum.

Billig hyrbil på Zakynthos flygplats

Det är tillrådligt att boka en hyrbil i förväg så att den står redo när du anländer till flygplatsen och så att du kan börja din semester på det mest bekväma sättet.

Du kan hitta en billig hyrbil med hjälp av vår sökmotor här på sidan, sökmotorn på Hyrbilinfo.se kommer att hitta det bästa erbjudandet på en hyrbil åt dig.

Boka billiga hyrbil med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du enkelt och snabbt hitta den bästa hyrbilen till din semester på den grekiska ön Zakynthos, som är en del av ögruppen de Joniska öarna i Joniska havet och den tredje största av dessa.

Billigaste hyrbil på Zakynthos

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt Zakynthos, eller Zante, som ön också kallas. Zakynthos i Grekland är särskilt populär bland turister för sina många bra dykfaciliteter, så om du tycker om aktiviteter i vattnet är det en bra idé att tillbringa din semester på Zakynthos i Grekland, och om du bokar en hyrbil på Zakynthos kommer du naturligtvis ha tillgång till det bästa sättet att ta dig runt till de olika attraktionerna på ön.

Zakynthos var under många år det ledande område för musik och kultur i Grekland, och ståtar med landets första musikskola. I själva verket skapades här musiken till de första olympiska spelen i modernare tid.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyrbil på Zakynthos

Den grekiska ön Zakynthos är en idealisk plats att bo på under en bilsemester. Ön erbjuder massor av fantastiska landskap vilka du lättare når om du har tillgång till en hyrbil på ön. Zante är ett utmärkt semestermål för både unga, gamla och familjer, och det idealiska transportalternativet är helt klart en hyrbil.

Hitta den billigaste hyrbilen Zakynthos Find Billeje her --> Sammenlign priser her