Hyr bilar på Santorini

Santorini har många pärlor som bäst nås med en hyrbil. Foto: Klearchos Kapoutsis

Hitta den billigaste hyrbilen på Santorini genom vår sökmotor, den söker fram de bästa priserna från alla biluthyrningsföretag på ön. Du kan även få tips och råd om biluthyrning på Santorini, samt om saker du kan uppleva medan du är på ön, dessutom massor av allmän information om biluthyrning här på Hyrbilinfo.se.

Santorini

Santorini är en ö i Kykladernas skärgård och som länge har varit populär bland turister från norra Europa. Jämför priser på biluthyrning från alla uthyrnings bolag på Santorini med hjälp av Hyrbilinfo.se

Santorini är en vulkanisk ö och den har en fantastisk natur som inte har tillåtits att gå obemärkt förbi, bland annat är många scener från Angelina Jolie filmen Tomb Raider: Cradle of Life, inspelade på Santorini.

Santorini är en relativt liten ö, men genom att hyra bil på Santorini kan du komma bort från turismen och besöka många olika småbyar som ligger utspridda över ön, och på så sätt uppleva mer av de saker som denna vackra ö har att erbjuda.

Upplev Fira med hyrbil

Den största staden, Fira, på den västra sidan av Santorini, är en livlig stad med massor av caféer, restauranger, barer och nattklubbar. Santorinis nattliv kan beskrivas som klassisk och avslappnat.

En sak som är definitivt värd att hyra en bil för är solnedgången uppifrån Oia. Oia ligger på Santorinis norra spets och är berömt för sina spektakulära solnedgångar. Utsikten över undervattensvulkanen lockar oräkneliga besökare som kommer för att njuta av den vackra solnedgången från denna magiska plats.

Andra spännande sevärdheter på Santorini är de intressanta ruinerna av gamla Thera, liksom båtturer till många av de närliggande öarna, en rundtur bland öns vingårdar, eller ett besök på något av de intressanta museerna som visar Santorinis historia.

Om du planerar en resa till Santorini, kan Hyrbilinfo.se hjälpa dig att hitta billig hyrbil på Santorini. Här kan du hitta det bästa priset på en hyrbil genom att jämföra priser från mer än 25 biluthyrningsföretag.

För att få ett bra erbjudande på Santorini behöver du bara fylla i dina uppgifter i sökmotorn på denna sida och tala om datumen för din vistelse, önskad biltyp och förarens ålder, sen ordnar sökmotorn på Hyrbilinfo.se resten.

Du kan läsa mycket mer om Santorini på den officiella hemsidan. Här finns en hel del praktisk information att ladda ner.

Hyr en bil på Santorini

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil på Santorini

Santorini är en grekisk ö tillika en av de större öarna i ögruppen Kykladerna. Om du vill tillbringa din bilsemester på den grekiska ön Santorini kan du boka din hyrbil online redan hemiftån här på hyrbilinfo.se så står bilen redo för dig när du anländer till ön.

Upplev Santorini med hyrbil

Ön Santorini i Grekland kallas också Thera eller Thira, eftersom detta var öns namn i forna dagar. Under 1900-talet hittade man en stad från antiken, som har fått namnet Thera efter antikens Santorini. Santorini erbjuder massor av spännande sevärdheter för hela familjen och med en hyrbil i Santorini kan du enkelt ta dig runt och uppleva de flesta av öns många erbjudanden.

Speciellt de små mysiga husen och klippväggarna som är så kännetecknande för de grekiska öarna och framför allt för Santorini. Ön är nästan packad med småbyar, som var och en har sina egna kännetecken. Ta till exempel din hyrbil till Mesari, som ligger mitt på ön och köp nyfångad fisk till middagen.

Online biluthyrning på Santorini

Med vår ”rent a car” sökfunktion kan du enkelt hitta billig biluthyrning på Santorini till din semester, och det finns gott om platser runtomkring på ön varifrån du kan hämta ut din hyrbil.

Hitta den billigaste hyrbilen Santorini Find Billeje her --> Sammenlign priser her