Hyrbilar på Amsterdam flygplats

Boka din hyrbil på Amsterdam flygplats och upptäck den vackra staden Amsterdam och provinsen Noord-Holland i västra Holland med all den personliga frihet och flexibilitet som tillgången till en hyrbil ger dig. Det väntar dig berömda cykellopp, båtturer på de berömda kanalerna, spännande arkitektur, färgglada och traditionella festivaler och stora historiska och kulturella sevärdheter i Amsterdam och den västra delen av Holland som i flera decennier har varit ett populärt resmål bland skandinaver.

Och med en billig hyrbil som du kan du boka i god tid hemifrån här på Hyrbilinfo.se redan före din ankomst till Amsterdams flygplats, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, utan kan uppleva Amsterdam och provinsen Noord-Holland i din egen takt.

Amsterdam flyg plats

Amsterdams flygplats entré. Foto-kredit: Amin. Uppladdad under CC by-SA 4,0-licensen.

Information om Amsterdams flygplats

Amsterdams flygplats bär det officiella namnet Luchthaven Schiphol (på nederländska) eller Amsterdam Airport Schiphol (på engelska) och har flygplatskoden AMS. Flygplatsen ligger på adressen Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol i kommunen Haarlemmermer, ca 22 kilometer sydväst om centrum av Amsterdam, och är en av världens mest trafikerade flygplatser och den tredje största flygplatsen i Europa med cirka 71 miljoner passagerare och en halv miljon start och landningar per år.

Flygplatsen tjänar bland annat som utgångspunkt för billiga transatlantiska flygningar med stora flygbolag som KLM och är också bas för ett antal flygbolag såsom Martinair, Transavia, TUI Holland; Förutom naturligtvis KLM. Flygplatsen är byggd som en enda mycket stor Terminal, som är uppdelad i tre stora avgångshallar.

Amsterdam flygplats erbjuder också ett brett utbud av faciliteter, inklusive växlingskontor öppna från 03,00 till 23,30, 24-timmars medicinskt center, apotek, postkontor i den centrala loungen, telefonuthyrning i ankomsthall 1, och affärsresenärer kan bland annat utnyttja faxmaskiner vid de olika gaterna. Schiphol Plaza ligger strax före tullkontrollen och är öppen för shopping från 06,00 till 22,00 dagligen. Omfattande shoppingmöjligheter finns på båda sidor av entrén, med taxfreeshopping, kasino och bastu. En 24-timmarsbutik finns också till hands.

Kontor är tillgängliga för affärsresenärer, med fax, PC och telefon-hyra i anslutning till sekretariatet. Öppet tider är 08.30-17.30 måndag till fredag (Tel: 20 653 2480).

Sök efter hyrbil på Amsterdams flygplats i vår biluthyrning-sökmotor. Biluthyrnings-sökmotorn jämför hyrbilar och priser från alla biluthyrningsföretag. Om du bokar hyrbil på Amsterdams flygplats genom Hyrbilinfo.se så inkluderar samtliga priser obegränsad körsträcka och är utan några dolda avgifter.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil på Amsterdam flygplats

I skrivande stund finns det ett stort antal stora internationellt kända biluthyrningsföretag som är representerade på Amsterdams flygplats, däribland Avis, Hertz, Europcar Enterprise och Alamo. Om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se, är det snabbt och enkelt att hämta ut hyrbilen på flygplatsen.

Det finns gott om fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester eller affärsresa i Amsterdam och provinsen Noord-Holland. Med ”rentr a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil på Amsterdam Airport online och ha din valda hyrbil stående redo när du anländer till den holländska huvudstaden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på Amsterdams flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Ställen du kan utforska med hyrbil från Amsterdam flygplats

Det finns många intressanta och sevärda platser i Amsterdam, provinsen Noord-Holand och resten av västra Holland, som du kan uppleva med en hyrbil från Amsterdams flygplats.

Här är några av de platser du kan nå med hyrbil från Amsterdams flygplats och alla ligger inom ett hanterbart köravstånd från staden.

  • Amsterdams stad (ca 22 km)
  • Den Haag (ca. 46 km)
  • Rotterdam (ca. 60 km)
  • Utrecht (ca. 51 km)
  • Alkmaar (ca. 45 km)

Nyttiga länkar:

Besök den officiella hemsidan för turismen i Amsterdam här.

Hitta den billigaste hyrbilen Amsterdam flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her