Billeje i Irland

Irland erbjuder många sevärdheter utspridda i det välkomnande och körvänliga landskapet. Nå alla sevärdheterna med en hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Wikimedia

Irland är ett stort land och för att få den bästa upplevelsen av landet bör du överväga att hyra en bil – det gör du enklast och billigast med Hyrbilinfo.se. Få friheten att besöka alla små, mysiga och traditionella städer i det vackra landet.

Vi lovar att du kommer att känna dig inspirerad av det vackra landskapet i Irland och skulle du råka köra fel så är det kanske inte så illa – det kan ju hända att du hamnar på en liten irländsk pub och får njuta av Irlands fantastiska gästfrihet och humor.

Boka hyrbil på Irland och res i din egen takt. Med en hyrbil på Irland kan du uppleva det äkta Irland och se magnifika sevärdheter som klippformationen Giant´s Causeway, Bunratty Castle och Glendalough klostret.

På Hyrbilinfo.se kan du söka och boka billig hyrbil på Irland och uppleva Irlands oförstörda natur på egen hand.

Körning på Irland kan vara en förvirrande upplevelse om till exempel även tänker ta en tur till Nordirland. I Nordirland uttrycks avståndet i mile eftersom landet är en del av Storbritannien. På Irland återges sträckan i kilometer som vi är vana vid. Så håll tungan rätt i munnen när du planerar din körtur över gränsen. Förutom denna egendomlighet är Irland ett nöje att köra i och ett bra sätt att uppleva landet.

Det finns många platser värda att besöka i din hyrbil. Överväg en resa till Brú na Bóinne, en känd grupp av neolitiska stenar och gravar. Ett annat ställe värt ett besök är Skellig Michael klostret, en vacker och historisk plats.

Irland är en självklar plats att hyra en bil på. Landskapet är så vackert att du inte kan undvika att bli imponerad och inspirerad till att göra utflykter. Cliffs of Moher, Ring of Kerry och Burren är platser som också bara väntar på att upplevas, liksom vikarna, öarna, stränderna och bergen i West Cork också är väl värda ett besök.

Enkelt att ta sig runt på Irland med hyrbil. Källa: Mahender G

Hyra bil på Irland

Irland är ett av de mest idealiska länderna att boka hyrbil i. Om du vill uppleva den vackra irländska naturen så är det en god idé att ha tillgång till en hyrbil så att du kan komma runt till flera olika områden i landet. De irländska kusterna i synnerhet är värda ett besök när din semester går till Irland.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upplev Irland med en hyrbil

Landet Irland får inte förväxlas med ön Irland, som omfattar både de irländska och nordirländska länderna, som står för ungefär en sjättedel av ön och som ingår i Storbritannien. Genom tiden har det förekommit meningsskiljaktigheter från båda sidor om vilket land som var och en skulle tillhöra.

Det enklaste sättet att komma både till och från Irland är utan tvekan med flyg. Boka din hyrbil på en av Irlands flygplatser så att du enkelt och bekvämt kan komma vidare till din semesterbostad. Det är ett måste att besöka huvudstaden i Irland, Dublin, som erbjuder många turistattraktioner för familjer med barn, häribland nöjesparken Viking Splash.

Irländsk kultur och historia sedd med hyrbil

Irland är ett oerhört intressant land, både kulturellt och historiskt. Runt omkring i landet kan man med hjälp av hyrbil få se olika bevarade monument och minnen om Irlands historiska utveckling, både från den tid då vikingarna kom hit och från början av kristendomens inträde.

Hitta den billigaste hyrbilen Irland Find Billeje her --> Sammenlign priser her