Biluthyrning Apulien

Välkommen till information och råd om biluthyrning i regionen Apulien i Italien. Förutom att få en del bra tips när du ska hyra bil i Apulien, kan du söka den billigaste hyrbilen bland mer än 500 biluthyrningsfirmor i sökmotorn högst upp på sidan. Stort nöje!

Allmän information om Apulien

Apulien ligger – som klacken på den berömda italienska stöveln – i sydöstra Italien, som gränsar till ett antal andra regioner; Molise i norr, Kampanien i väster och Basilicata i sydväst.

Regionen, som har ca 4,1 miljoner invånare täcker en yta på 19,345 kvadratkilometer är känd för sin brokiga och dramatiska historia, som för övrigt har en vissa nordiska islag i form av de Normander som en gång i tiden regerade här, och för dess många fina arkeologiska fynd från grekiska och romerska tider. Regionen är också känd för sina rika och traditionella kök.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Huvudattraktioner

Bland de viktigaste sevärdheterna i Apache kan nämnas basilikan Santa Croce i Lecce, Trulli i Alberobello, Castello Aragonese i Taranto, Centro Storico i Lecce, Cattedrale di Trani i Trani, Santuario di San Michele Arcangelo i Monte Sant’Angelo, Basilica di San Nicola i Bari, Duomo di Lecce i Lecce, katedralen i Otranto, basilikan Santa Caterina D’ Alessandria i Galantina – för att bara nämna några få.

Billigaste hyrbil i Apulien

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Apulien bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Inkluderat i priset när du bokar genom Hyrbilinfo.se är: Obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra uthyrningsdestinationer i Italien

Hitta den billigaste hyrbilen Apulien Find Billeje her --> Sammenlign priser her