Hyr bilar i Forli

Piazza Saffi i Forli. Källa: Wikimedia

Den italienska staden Forli är huvudstad i provinsen Forli-Cesena i östra delen av norra Italien. Boka hyrbil inför din semester i Forli så har du de idealiska förutsättningarna för att ta dig runt i staden, och du har gott om möjligheter att utforska området runt omkring på egen hand.

Hyra bil i Forli

Bland annat är Forli känt för sin speciella arkitektur, och det är en god idé att köra ut med din hyrbil och se några av stadens många imponerande byggnader, såsom San Mercuriale kloster som ligger på Piazza Aurelio Saffi, en mysig plats mitt i staden Forli.

Har du bokat en hyrbil i Forli bör du också köra en tur ut och se palatset Hercolani som har en intressant historia som går tillbaka till 1800-talet. Idag ägs Palazzo Hercolani av Investmentbolaget Assicoop Romagna, och används för närvarande vid speciella events i Forli.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka hyrbil i Forli

Hitta och boka hyrbil i Forli inför din semester i Italien och upplev staden i din egen takt. Det finns gott om upplevelser och sevärdheter runt omkring i staden och kommunen Forli, och du kan enkelt och smidigt ta dig runt till dem alla när du har en hyrbil i Forli.

Åk på semestertill Forli i östra Italien och boka din hyrbil hemifrån i god tid innan du kommer till Forli. Det finns massor av spännande upplevelser i Forli vilka du lättast når med tillgång till en hyrbil.

Hyrbil i Forli

Det mest praktiska är naturligtvis att boka sin hyrbil i Forli med avhämtning på stadens närliggande flygplats. Med en hyrbil från flygplatsen kan du snabbt ta dig till ditt hotell i eller utanför Forli, och du kommer inte att vara beroende av kollektivtrafik eller taxibilar under din semester.

En av de mest intressanta sevärdheterna i Forli, som du bland annat kan du uppleva när du har tillgång till en hyrbil är den historiska gamla vägen från romarrikets glansdagar, via Aemilia eller via Emilia, uppkallad efter sin byggherre, Marcus Aemilius Lepidus, som lät bygga denna väg som leder hela vägen till Rom.

Lätt att ta sig runt i Forli med hyrbil

Forli erbjuder massor av upplevelser och staden har en intressant historia som kan spåras tillbaka till före år 200 f.Kr. Runtomkring i staden hittar du massor av historiska och arkitektoniskt intressanta byggnader såsom aposteln San Giacomos kyrka och inte minst det imponerande San Mercuriale Abbedi som ligger på Piazza Aurelio Saffi, i hjärtat av Forli stad.

Hitta den billigaste hyrbilen Forli Find Billeje her --> Sammenlign priser her