Biluthyrning Lombardiet

Välkommen till information och råd om biluthyrning i regionen Lombardiet i Italien. Förutom att få en del bra tips inför din hyra av bil i Lombardiet, kan du söka den billigaste hyrbil i Lombardiet bland mer än 500 biluthyrningsfirmor i sökmotorn högst upp på denna sida. Stort nöje!

Allmän information om Lombardiet

Lombardiet ligger i den norra delen av Italien, på gränsen till Schweiz och de angränsande regionerna Trentino-Alto, Veneto, Piemonte och Emilia Romagna. Även om regionen inte är den mest kända bland regionerna i Italien, finns det goda skäl att lägga märke till den, eftersom det inte bara är den mest folkrika regionen i Italien med ungefär en sjättedel av landets befolkning (9 995 061 invånare); det är också den region i Italien med den största BRP (motsvarar en regions BNP), som representerar cirka en femtedel av landets BNP, vilket gör den till den rikaste regionen i Italien. Det är också den region i landet som har flest monument och platser på Unescos världsarvslista.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

De största sevärdheterna

Till de viktigaste sevärdheterna i regionen hör Milanos spektakulära katedral, som är världens tredje största; La Citta Alta i Bergamo, stadens unika, historiska stadsdel; Villa Balbianello i Lenno från 1500-talet; Stelvio passet i Bormio – det högsta passet i Europa; Den historiska kyrkan Chiesa di Santa Maria Presso San Satiro i Milano; Den fantastiska arkaden Galleria Vittorio Emanuele II i Milano; Den berömda Como-sjön – för att bara nämna några.

Billigaste hyrbil i Lombardiet

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Lombardiet bland mer än 500 biluthyrningsföretag. Inkluderat i priset när du bokar hos Hyrbilinfo.se är: obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra uthyrningsdestinationer i Italien

Hitta den billigaste hyrbilen Lombardiet Find Billeje her --> Sammenlign priser her