Billeje i Linate Lufthavn

Milano Linate Airport (LIN) ligger ganska nära staden Milano. Tillsammans med de andra två flygplatserna Orio al Serio (Milano Bergamo) och Malpensa, Milano Linate är en del av Milanos hela flygsystem. Milan Linate har mest rollen som inrikesflygplatsen, men även flyg till andra delar av Europa avgår härifrån.

Med sitt läge nära Milano har flygplatsen blivit mer och mer attraktiv – det är i takt med att stadens popularitet har stigit under årens lopp. Många människor använder sig av ”Airport Enrico Forlanini” som den också kallas, eftersom den fungerar som den närmaste flygplatsen till själva staden Milano. Det rekommenderas att du använder dig av billig hyrbil på Milano Linate flygplats för att komma till och från staden, men även för att kunna göra turer ut i det vackra omgivande landskapet. Det råder ingen tvekan om att en hyrbil kommer göra det mycket lättare för dig när du är ute och reser.

Även om flygplatsen i huvudsak tar hand om de mindre flygen så är det ändå många människor som passerar via flygplatsen varje år, hela 8,2 miljoner blev det förra året och därmed är det faktiskt en av de mest trafikerade flygplatserna i Italien. Det kan tyckas stressande att komma fram till en sådan plats när du landar efter en lång flygning, så därför kan det vara en bra idé att boka hyrbil på Milan Linate Airport i förväg hemifrån. På så sätt kommer du inte att hamna i någon stökig och stressig situation så fort du landar.

På grund av det faktum att Milano har tre flygplatser att betjäna staden så växer de inte så mycket var och en i taget. Milan Linate flygplats har funnits i många år, men har bara vuxit efter att inrikesflyget blev mer vanligt i Italien. Detta beror också på de låga priserna på flygbiljetter som har blivit en stor succé under det senaste årtiondet.

Sevärdheter och attraktioner i Milano

Om du inte redan har varit där så bör du resa så snart som möjligt. Milano är Italiens svar på en centraleuropeisk stad som blandar det latinska temperament med centraleuropeiskt förnuft. Det är som om Milano har allt, och när du går runt på gatorna kommer du snart känna att atmosfären i staden skiljer sig från den i till exempel. Rom eller Neapel. Det finns så många saker att se som skiljer sig markant från resten av Italien. Staden ligger också ganska nära Alperna och därför kan du även se deras vackra snötäckta toppar under hela vintern eftersom det är ganska kallt i denna del av Italien.

Det finns många saker som du förknippar med Milano av i dag. Det finns människor som tänker på fotboll, medan andra tänker på mode och ytterligare andra som tänker på Opera.

Det är ju också så att Milano har något för varje smak. Med två fotbollsklubbar placerade bland de bästa i Europa så finns det fotbollsentusiaster från hela världen som varje år styr kosan till staden för att se en av de stora kamperna. AC Milan och Inter Milan har båda en beundrarskara som knappt är jämförbar med några andra klubbar.

De stora modehusen har också satt sin prägel på stadens utseende. Människorna i Milano går i läckra kläder, kör i dyra bilar och har fina vanor. Detta kan bero på det faktum att man i Milano växer upp sida vid sida med märken som Dolce & Gabbana, Armani och Valentino. Dessa bidrar till att skapa den bild som många människor har av Milano som en läcker plats.

Det finns många stora evenemang som äger rum i Milano varje år. Det finns människor som kommer tycka att modemässorna är viktigast, medan andra kommer att tycka att det är de stora fotbollsmatcherna. Det viktigaste är att du har möjlighet att uppleva allt om du kommer till staden vid rätt tidpunkt. Men du måste komma ihåg att vara snabb, eftersom det bland stadens 1,3 miljoner invånarna finns många som också vill delta.

För att hinna med allt i Milano finns det bara en sak att göra. Hyra bil billigt på Milano flygplats – Linate, det kommer att vara din räddning. På så sätt kan du komma runt till alla platser du vill besöka utan att behöva tänka på tidtabeller och ett språk som du inte känner till.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Transportalternativ från Milano Linate flygplats

Eftersom Milano Linate flygplats ligger nära staden Milano finns det också många alternativ att ta sig från flygplatsen till staden till exempel buss eller tåg. Det är dock inte alltid den första man har lust till direkt efter att man har landat. Kollektivtrafiken i Milano fungerar ganska bra, men alternativet med att hyra bil är bara ett snäpp bättre, vilket är varför du verkligen bör överväga det.

Genom att hyra bil på Milano Linate flygplats kan du bespara dig en hel del problem, samt spara värdefull tid på semester. Det finns ingen anledning börja läsa busstidtabeller och försöka förstå italienska transportfraser som du inte kommer behöver igen, när du kan hyra en bil och se landet på nära håll.

I synnerhet kan det rekommenderas att använda hyrbil på Milano Linate flygplats om du reser med vänner eller familj, eftersom det blir ännu svårare med kollektivtrafik ju fler ni är.

Billig hyrbil på Milano Linate flygplats

Om du är säker på att Milano är din stad, så bör du inte missa tillfället. Hyr en bil på Milano Linate flygplats och försäkra dig om att denna semester kommer bli så bra som den bara kan bli. På så sätt får du chansen att susa runt och verkligen se hur den här delen av Italien ser ut.

Om du vill ha total frihet på din semester så finns det ingen anledning att tänka två gånger. När du bokar en billig hyrbil på Milano Linate flygplats har du nämligen hittat lösningen på allt.

Använd Sökfunktionen här på sidan.

besök den officiella hemsidan Milano Linate flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Linate flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her