Biluthyrning Piemonte

Boka din hyrbil i Piemonte hemifrån och få det mesta av din semester i den berömda italienska vinregionen. På några sekunder, här på Billeje.info, kan du jämföra priser från hundratals biluthyrningsfirmor och enkelt hitta de billigaste priserna på exakt den hyrbil som bäst passar dina önskemål.

Turin i Piemonte var en gång Italiens huvudstad. Foto: Alejandro, CC by 2,0

Regionen vid foten av bergen

Piemonte ligger vid foten av Alperna-namnet Piemonte betyder ”vid foten av bergen”-i nordvästra delen av det italienska fast landet. Regionen har en sammanlagd yta på 25 400 kvadratkilometer och en befolkning på ca 4 400 000 invånare.

Regionen är särskilt känd för sina fina viner, såsom Barolo och Barbaresco, och för sina goda jordbruks produkter inklusive tryffel och nötter. Men regionen är också känd som en industriell kraftpaket och hem till ett antal stora bilföretag, som står i regionens huvudstad Turin, såsom Fiat, Alfa Romeo och Lancia.

Billigaste bil uthyrning i Piemonte

I sökmotorn ovan denna artikel kan du snabbt hitta de billigaste Hyrbilar i Piemonte bland de många internationella och lokala biluthyrningsföretag som ligger i regionen. Ange bara var och när du behöver en hyrbil för att få en överblick över de för närvarande billigaste priserna. Sökmotorn kan användas för alla större städer och flygplatser. Med de priser som du ser i sökresultatet, bland annat, är gratis kilometer, annullering, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Typiskt, sökmotorn kommer att hitta erbjudanden på Biluthyrning i Piemonte från en remsa av olika markägare som Avis, Europcar, Hertz och Sixt, samt mindre lokala företag. Men om du bara är intresserad av att hyra från specifika företag, kan du använda filterfunktionen för att begränsa sökresultatet utan krångel. Här har du också möjlighet att välja bara för att se priserna på hyrbilar av en viss typ. Till exempel kan det vara en fördel om du ska på semester med hela familjen och letar efter ett bra pris på en 7-sitsig minivan, eller om du ska på en romantisk par semester och vill svettas resan med en liten, stads vänlig cabriolet.

Om du väljer att boka en hyrbil här på Billeje.info, eller om du har allmänna frågor om Biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår utarbetade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, forskning, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Utforska Piemonte med Biluthyrning

I Piemonte hittar du ett pärlband av intressanta, historiska städer som Alba, ingången till Langhe Wine District, Asti och Barolo, även känd som vin städer. Det är dock inte bara vinälskare som lockas av Piemonte. Att hyra en bil, kommer du att finna att regionen också erbjuder massor av vackra landskap och andra kulturella sevärdheter, till exempel i metropolen Turin.

Med Biluthyrning i Piemonte har du mest inom räckhåll, och regionen har blivit en favorit destination för självkörande semester. Det finns visserligen allmänna kommunikationer i form av buss och tåg, men speciellt om man vill kunna röra sig lite utanför allfartsvägarna så är möjligheterna ofta begränsade. Å andra sidan, när du har en bil tillgänglig, bestämmer du själv vilken av de otaliga charmiga byar du vill besöka, precis som du har mycket mer frihet att ta ett spontant beslut att hålla in på en vingård. Till exempel, hyr en bil i Piemonte och utforska pärlraden av idylliska små städer runt Italiens näst största sjö, Lago Maggiore, som också erbjuder gott om spektakulära landskap om du vill fråga bilen och vandra en promenad.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer i Piemonte

  • Alba
  • Alessandria
  • Asti
  • Turin
  • Maggiore

Nyttiga länkar

Fler tips för upplevelser i Piemonte finns på italienska turistbyråns hemsida

Hitta den billigaste hyrbilen Piemonte Find Billeje her --> Sammenlign priser her