Hyr bilar i Treviso

Klostret i Follina, ca. 35 km från Treviso. Källa: Marieke Kuijjer

I nordöstra Italien ligger staden Treviso som du lätt kan besöka med hyrbil. Från Venedig/Treviso flygplats kan du boka hyrbil i Treviso och enkelt åka vidare på din semester och till ditt hotell eller semesterlägenhet i Treviso.

Treviso är en mysig stad, kanske mest känd för att rymma många gamla antika byar och stadsdelar. Dra nytta av en hyrbil i Treviso och bege dig ut och se några av dessa spännande områden som verkligen är värda att uppleva, eller kör en tur runt i resten av regionen Veneto.
Treviso är en intressant stad att besöka med en hyrbil. Kör runt i staden och se de många vackra byggnaderna.

Boka hyrbil i Treviso

Treviso ligger lågt och det finns därför många kanaler som husen ligger längs. Staden har en intressant historia och var en av de städer i Italien som blev sönderbombade under 2: a. Världskriget, vilket gjorde staden otroligt fattig under många år. Treviso återuppbyggdes snabbt efter kriget och är idag en rik stad.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upptäck Treviso med hyrbil

Liksom många andra städer i Italien har Treviso också ett antal piazzor, torg som är omgivna av arkitektoniskt vackra byggnader. Bland annat är domkyrkan Duomo San Pietro väl värd ett besök med din hyrbil i Treviso.

Treviso är en stad i den norra delen av Italien och med tillgång till en hyrbil under semestern kan du lätt ta dig runt till de olika sevärdheterna och attraktionerna. Boka din hyrbil i Treviso via Hyrbilinfo.se och få en hyrbil till ett bra pris.

Hyra bil i Treviso, Italien

Treviso är provinshuvudstad i provinsen med samma namn i regionen Veneto. Staden omgärdas av en vacker gammal stadsmur. Med en hyrbil i Treviso kan du ta dig runt på egen hand och uppleva de vackra byggnaderna runt staden, inklusive den gotiska kyrkan San Francesco från 1200-talet som är värt ett besök. Med hyrbil i Treviso kan du också besöka de andra vackra kyrkorna som staden erbjuder.

Genom staden rinner floden Sile och det är verkligen en god idé att köra en tur ner till floden med din hyrbil och sedan gå eller köra en tur längs floden.
En av de saker som Treviso är mest känd för är att vara hemstad för Benetton familjen som ligger bakom det världsberömda klädmärket med samma namn. Idag har familjen Benetton ett stort inflytande på staden och äger och sponsrar bland annat en del av stadens idrottsklubbar.

Upplev Treviso med hyrbil

Gör en biltur runt Treviso i Italien och upplev stadens vackra arkitektur och natur. Det finns många goda anledningar att boka en hyrbil i Treviso på sin semester.

Hitta den billigaste hyrbilen Treviso Find Billeje her --> Sammenlign priser her