Hyr bilar i Trieste

Kvällsstämning i Trieste. Källa: Elena Torre

Boka hyrbil i Trieste som är en hamnstad vid kusten i nordöstra Italien. Trieste har många intressanta sevärdheter och attraktioner som du bäst kan ta dig till med hjälp av en hyrbil i Trieste.

Trieste ligger i den autonoma regionen Friuli-Venezia Giulia, där staden fungerar som huvudstad. Staden översvämmas inte av turister och det är därför lätt att uppleva Trieste med hyrbil. Det finns en mängd vackra piazzor, torg, med fantastiska byggnader. Trieste är rikt på kultur, influerad av kulturerna i både Österrike, Ungern och Italien.

Boka hyrbil i Trieste

Ta din hyrbil i Trieste och kör en sväng längs hamnen eller besöka stranden, allt är möjligt med tillgång till en hyrbil. Trieste har även en hel del intressanta museer som du också kan besöka på din semester. I Trieste finns en av Europas största synagogor, som verkligen är värt ett besök. Bege dig även ut till det vackra Miramare Castle, som ligger precis vid kusten.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hitta billig hyrbil i Trieste, Italien

Med tillgång till en hyrbil i Trieste kan du enkelt ta dig runt i denna spännande stad. Det finns massor att se i Trieste och det är därför en bra idé att boka en hyrbil redan hemifrån för att på så sätt vara garanterad den bästa hyrbilen på din semester.

Besök den vackra staden Trieste i östra delen av norra Italien med hyrbil. Staden Trieste är huvudstad i regionen Friuli-Venezia Giulia, som gränsar till Slovenien. Staden är starkt influerad av många olika kulturer, vilket gör Trieste till en otroligt spännande stad att köra runt i och omkring med din hyrbil.

Hyra bil i Trieste

Hyr en bil i Trieste i Italien. Här kommer du att uppleva en rikedom av verkligt vackra byggnader, såsom det otroliga Palazzo del Municipio, som ligger vid det stora torget Piazza Unita mitt i staden, och framför allt livet vid hamnen och längs kusten i Trieste är verkligen värt att uppleva när du tillbringar din semester här.

Hitta den bästa hyrbilen i Trieste, Italien

En hyrbil i Trieste ger dig möjligheten att ta dig runt i hela Trieste och området runt staden.

Du kan flyga till en närliggande flygplats, hyra bil och köra till Trieste därifrån, eller så kan du boka din hyrbil i själva Trieste. Att hitta den idealiska hyrbilen för din semester i norra Italien online via Hyrbilinfo.se är både snabbt och enkelt. Vi har samlar in priser på hyrbilar från samtliga biluthyrningsföretag som har kontor i Trieste, på så sätt kan du hitta den billigaste och bästa hyrbilen att ta dig runt under din semester i Trieste i Italien.

Hitta den billigaste hyrbilen Trieste Find Billeje her --> Sammenlign priser her