Hyr bilar på Dubrovnik flyg plats

Dubrovnik flygplats ligger cirka 20 kilometer sydost om Dubrovnik, och lever i hög grad på de många internationella turister som flyger till Dubrovnik på sommaren för att tillbringa sin semester på en av de mest natursköna platserna i Kroatien. Under lågsäsongen på vintern hanterar flygplatsen mindre än 20 000 passagerare i månaden, medan antalet under de hektiska sommarmånaderna är upp till 15 gånger högre.

Dubrovnik. Hyr en bil på Billeje.info

Boka hyrbil inför din semester i Dubrovnik på Hyrbilinfo.se. Foto: Bracodbk

En flygplats i tillväxt

Dubrovnik flygplats (även kallad Čilipi Airport) användes 2012 av nästan 1, 5 miljoner passagerare, och siffran väntas öka under de kommande åren efter den senaste utbyggnaden av terminalen, vilket ökar flygplatsens kapacitet till 3,5 miljoner passagerare.

Speciellt under sommarsäsongen trafikeras Dubrovnik flygplats av flera flygbolag, inklusive SAS och Norwegian med rutter till bland annat Stockholm och Köpenhamn.

Läs mer om Dubrovnik flygplats på den officiella hemsidan här

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upptäck Dubrovnik med hjälp av hyrbil

Dubrovnik som anlades på 600-talet blev snabbt en kulturell knutpunkt i regionen, och är nu även upptagen på UNESCO: s världsarvslista.

Här i Kroatiens mest populära semesterort, erbjuder den gamla staden många gamla kyrkor, fästningar och museer, och staden står också värd för många kulturella evenemang såsom utställningar, konserter och teaterföreställningar. Speciellt Dubrovniks sommarfestival med sina många utomhusföreställningar lockar många besökare till staden varje år.

Genom att hyra bil på Dubrovnik flygplats kan du inte bara enkelt och smidigt besöka stadens många sevärdheter, utan har även möjlighet att utforska de vackra stränderna nära staden. Med din egen hyrbil kan du också enkelt göra utflykter och till exempel besöka en annan gammal stad på UNESCOS: s världsarvslista, Kontor, i Montenegro cirka en timmes bilfärd från Dubrovnik.

Boka billig hyrbil på Dubrovnik flygplats

Om du flyger till Dubrovnik är det utan tvekan enklast att boka din hyrbil med upphämtning direkt på flygplatsen. Flera av de stora välkända biluthyrningsföretag som Avis, Hertz och Sixt är representerade på flygplatsen, och du hittar också hyrbilar från små lokala biluthyrningsfirmor.

Hitta din hyrbil på Dubrovnik flygplats med hjälp av sökmotorn högst upp på sidan här på Hyrbilinfo.se. I samarbete med CarTrawler, letar sökmotorn snabbt fram och jämför de aktuella priserna på hyrbilar från biluthyrningsfirmor i Dubrovnik och gör det enkelt för dig att hitta de bästa erbjudandena på just den typ av hyrbil du letar efter.

Hitta den billigaste hyrbilen Dubrovnik flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her