Bilhyra på Zadar flyg plats

Boka din hyrbil på Zadar flygplats i Dalmatien, Kroatien och få all den personliga frihet och flexibilitet som bara en hyrbil kan ge dig. En mängd intressanta historiska, naturmässiga och kulturella sevärdheter och upplevelser väntar dig i Dalmatien och resten av Kroatien.

Genom att hyra bil billigt, vilken du kan boka i god tid här på Hyrbilinfo.se redan innan du flyger till Zadar flygplats, så är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, utan kan uppleva Zadar och resten av Dalmatien i din egen takt.

Zadar flyg plats

Zadars flygplats. Foto-kredit: aeropagitica. Uppladdad under Public Domain-licensen.

Information om Zadar flygplats

Zadar flygplats bär det officiella namnet Zračna Luka Zadar och har flygplatskod ZAD. Flygplatsen ligger på Ulica I/2A, 23222, Zemunik Donji, Kroatien, cirka 12 kilometer från Zadars centrum i Dalmatien, och utgör en viktig länk mellan Kroatien och utlandet.

Zadars flygplats är också en viktig del av infrastrukturen, vilken leder turister till de många populära destinationerna i Kroatien, såsom Zadar, Biograd, Vodice, Šibenik, Primošten och Pag.

Zadar flygplats är den perfekta utgångspunkten för en semester i Kroatien på grund av sitt läge mitt på den Adriatiska kusten, som ger snabb tillgång till de många härliga badorterna och kroatiska öarna. Använder du dig av hyrbil från Zadar flygplats blir det även lätt att besöka någon av områdets national- eller naturparker, där det finns möjlighet till alla typer av aktiva semesterdagar.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Sevärdheter och attraktioner i Zadar

Zadar är Dalmatien historiska centrum i södra delen av Kroatien, som är en region rik på sol, varmt badvatten, oliver, vin, fisk, pittoreska landskap och städer. Kort sagt en plats där du kan uppleva den genuina medelhavsatmosfären.

Zadar har varit befolkat i årtusenden och är fortfarande regionens kulturcentrum med ett välbevarat kulturarv i form av bland annat arkitektoniska verk från romartiden och medeltiden.

Hyra bil på Zadar flygplats

Det finns för närvarande flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag på Zadar flygplats, såsom Hertz, Interrent och Avis. Om du har bokat din hyrbil redan hemifrån på Hyrbilinfo.se går det snabbt och lätt att hämta ut din hyrbil på flygplatsen.

Det finns massor av fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Zadar och Dalmatien. Med hyrbil-sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil på Zadar flygplats online och ha din valda hyrbil stående redo när du anländer till flygplatsen.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbilen på Zadar flygplats som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Platser du kan uppleva med hyrbil från Zadar flygplats

Det finns många intressanta och sevärda platser i Dalmatien som du kan uppleva med en hyrbil från Zadar flygplats, inklusive Zadar själv naturligtvis.

Här är några av de platser du kan nå med en hyrbil från Zadar flygplats och alla ligger inom en hanterbar körsträcka från flygplatsen.

  • Zadar (cirka 12 km)
  • Biograd (cirka 29 km)
  • Sibenik (ca. 85 km)
  • Split (cirka 153 km)
  • Rijeka (cirka 223 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för turismen i Dalmatien här.

Besök Zadar flygplats officiella hemsida här

Hitta den billigaste hyrbilen Zadar flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her