Hyrbilar på Zagreb flygplats

Zagrebs flygplats, som är Kroatiens största, ligger cirka 17 kilometer från Zagrebs centrum. Flera flygbolag betjänar flygplatsen med förbindelser till större delen av Europa och andra större städer i Kroatien. Boka billig hyrbil här på Hyrbilinfo.se, då kan du enkelt besöka de många sevärdheterna i den kroatiska huvudstaden Zagreb.

Zagrebs centrum. Hyr en bil på Billeje.info

Zagrebs centrum. Foto: Miljenko Hegedi, Wikimedia.

Zagreb flygplats hanterade 2012 mer än 2,3 miljoner resenärer och med en förestående expansion som kommer att öka flygplatsens kapacitet till 5,5 miljoner så finns det förutsättningar för att ännu fler kommer att anlända till Kroatien via Zagreb flygplats.

Flera nationella och internationella flygbolag använder Zagreb flygplats. Svenska resenärer kan bland annat resa med Croatia och Norwegian till Zagreb flygplats från Stockholm.

Läs mer om flygplatsen på den officiella hemsidan här

Upplevelser i Zagreb med hyrbil

Historiskt sett kan Zagreb som stad spåras tillbaka till grundandet av ett kloster i slutet av den 1000-talet. På senare tid har Zagreb blivit centrum för Kroatiens moderna kultur, konst, sport och landets akademiker, medan staden har lyckats bevara sina rika historiska rötter. Genom att hyra bil på Zagrebs flygplats kan du utforska Zagrebs medeltida slott, palats, marknader och magnifika katedraler.

Med hyrbil från Zagreb flygplats slösar du inte bort dyrbar tid utan kan befinna dig i Zagrebs mysiga gamla kvarter strax efter att du har landat, där kan du njuta av ett livligt Caféliv. Om du behöver komma ner i varv efter din flygning, är det perfekt att besöka ett av stadens grönområden, såsom Zrinjevac Park, där du kanske även vill titta förbi det intressanta arkeologiska museet, där det även ligger ett liten mysigt café.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka billig hyrbil på Zagreb flygplats

Att hyra bil på Zagreb flygplats ger naturligtvis inte enbart en möjlighet att besöka den kroatiska huvudstaden, utan gör det också mycket lättare att resa vidare till andra spännande destinationer i Kroatien.

Du hittar många biluthyrningsbolag på Zagreb flygplats både lokala och stora internationella företag. I biluthyrning-sökmotorn här på hemsidan kan du jämföra priserna på hyrbilar från de olika biluthyrningsfirmor, och enkelt hitta bra erbjudanden på biluthyrning på Zagreb flygplats och just den hyrbil som bäst passar dina behov och önskemål.

Hitta den billigaste hyrbilen Zagreb flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her