Hyrbilar i Trondheim

Välkommen till vår guide med information och råd om billig biluthyrning i Trondheim. Här hittar du allt du behöver veta om att hyra bil i Trondheim och kan i sökmotorn ovan lätt hitta den billigaste hyrbilen hos både stora och små biluthyrningsfirmor. Stort nöje!

Allmänt om Trondheim

Trondheim, som har ca 170 000 invånare och ligger vid Trondheimsfjorden vid mynningen av floden Nidelva, var på vikingatiden Norges huvudstad. Idag är Trondheim Norges tredje största stad känd för att hysa det norska universitetet och många andra teknikorienterade institutioner.

Trondheim ligger vid motorväg E6, cirka 500 kilometer från Oslo. Om du vill skona dig själv från den långa körturen så finns det även en flygplats som ligger omkring 35 kilometer utanför staden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Sevärdheter i Trondheim

Den Medeltida staden Trondheim inbjuder till avkoppling och promenader längs vattnet eller på stadens centrala gator. Alternativt kan du göra en båttur ut till Munkholmen för att uppleva staden från havssidan, eller gå upp till det 120 meter höga Tyholttornet för att få en fin utsikt över staden och det omgivande landskapet.

Det finns också erbjudanden om att göra guidade kajakturer på Nidelva. Det finns med andra ord många olika möjligheter att utforska staden. Missa heller inte de många galleriorna och museerna.

Efter en händelserik dag, är det som gjort för att avsluta dagen på en av stadens många restauranger, där du kan njuta av läckra rätter baserade på lokala råvaror.

Läs mer på stadens egen hemsida här

Billigaste biluthyrning i Trondheim

I sökmotorn högst upp på sidan kan du snabbt hitta de billigaste hyrbilarna i Trondheim från ett brett utbud av biluthyrningsfirmor. I priset på din hyrbil när du bokar den genom Hyrbilinfo.se ingår obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga gällande biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära FAQ-sida. Här hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

De flesta som hyr en bil i denna del av Norge hämtar ut den på Trondheim flygplats, och det är även där du hittar det största urvalet av hyrbilar.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För speciella kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil i Trondheim, Norge, till exempel en begränsning av körsträckan. Läs därför alltid noga igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil genom CarTrawler biluthyrning på denna hemsida så hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i det andra steget av bokningen. Utöver CarTrawler kan du även jämföra hyrbilspriser på Trondheim flygplats från andra biluthyrningsförmedlare här på hemsidan, såsom Auto Europe och Holidays Auto.

Ett bra tips för att få de billigaste erbjudandena är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Trondheim som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa biluthyrningsfirmor, bilar med viss extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Trondheim Find Billeje her --> Sammenlign priser her