Hyrbilar på Trondheim flygplats

Boka billig hyrbil på Trondheim flygplats redan hemifrån och få ut mer av din resa. I vår guide hittar du allt du behöver veta om att hyra bil i Norge och inte minst i sökmotorn ovan kan du enkelt hitta den billigaste hyrbilen från biluthyrningsfirmor på Trondheim flygplats. Sök din bil nu och spara tid och pengar!

Trondheim flyg plats

Trondheim flygplats. Foto: Jonas renhult Skaug /Trondheimlufthavn.net

Allmänt om Trondheim flygplats

Flygplatsen som ligger ungefär en halvtimmes bilfärd från Trondheim, är en av Norges mest trafikerade och används av cirka 4 miljoner passagerare årligen.

Antalet inrikes- och utrikesrutter från Trondheims flygplats är ungefär jämnt fördelade. Bland rutterna till utlandet är direktlinjerna till Stockholm och Köpenhamn mycket viktiga för det centrala Norge eftersom de har anslutningar vidare till sydligare destinationer som till exempel Spanien.

Flygplatsen är uppdelad i två terminaler, inrikes och utrikes vilka dock har gemensam incheckning. I terminalerna hittar du ett rimligt urval av butiker, matställen och kaffebarer. Dessutom finns det alla de vanliga faciliteterna som du kan förväntas hitta på en modern flygplats som loungeområden och banker.

Det finns buss- och tågförbindelser från flygplatsen till Trondheim. Det lokala tåget mellan Trondheim och Steinkjer gör nämligen ett stopp på flygplatsen (Værnes), precis som det regionala tåget från Bodø också stannar till här. Om du inte bara vill in till själva staden Trondheim, utan även lätt vill kunna ta dig runt i området, då är hyrbil det självklara valet.

Billigaste hyrbil på Trondheim flygplats

I sökmotorn högst upp på sidan kan du snabbt hitta den billigaste hyrbilen på Trondheim flygplats Værnes (flygplatskod TRD) från ett brett urval av biluthyrningsföretag, inklusive Avis, Budget, Europcar och Hertz. Alla biluthyrningsföretagen ligger samlade i en egen byggnad vid parkeringshuset, som du hittar på din högra sida när du kommer ut ur ankomsthallen. Priset på din hyrbil när du bokar den genom Hyrbilinfo.se inkluderar obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga gällande att använda hyrbil utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära FAQ-sida. Där hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket annat.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Aktuella erbjudanden och kampanjer

Särskilda villkor kan gälla för din hyrbil på Trondheim flygplats vid kampanjer och specialerbjudanden, som till exempel en begränsning av körsträckan. Läs därför alltid noga igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil. Om du hyr en bil genom CarTrawler på denna hemsida hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i andra steget av din bokning.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på Trondheim flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa biluthyrningsfirmor, bilar med speciell extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Fler möjligheter med en hyrbil från Trondheim flygplats

Om du väljer att hyra en bil på Trondheim flygplats, har du många spännande destinationer i centrala Norge inom räckhåll. Trondheimsregionen i sig är också värd att resa runt i om du vill uppleva landets magnifika natur och kulturella sevärdheter.

Du kan till exempel köra österut in i landet till Meråker, en liten fjällbygd ”Fjellbygda”, ett populärt skidområde. Här tränar några av världens bästa längdskidåkare. På sommaren lockar även de majestätiska bergstopparna till sig friluftsmänniskor och här kan du även prova på en av landets största utomhus klättringsparker, Rypetoppen. Är det mer avkopplande upplevelser du söker? Så är även regionen ett bra ställe att utforska det traditionella Norge i de små mysiga byarna, gör gårdsbesök eller prova på det världsberömda fisket i en av Norges bästa laxälvar i Stjørdal.

Populära destinationer i närheten av flygplatsen

  • Trondheim stad
  • Stjørdal
  • Meråker

Läs mer om flygplatsen på den officiella hemsidan här

Hitta den billigaste hyrbilen Trondheim flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her