Hyrbilar i Wien

Upplev huvudstaden Wien i Österrike med billig hyrbil.

Österrikes huvudstad Wien är en imponerande blandning av romantisk arkitektur och ett fräscht stadsliv. Om du är i staden för att njuta av en god kopp kaffe, gå på ett disco eller njuta av en trevlig konsert, kan Wien erbjuda allt. Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i Wien och på många andra platser över hela Österrike. Att hyra bil i Wien är ett enkelt och billigt sätt att utforska denna fantastiska stad och att ta sig till andra närliggande sevärdheter.

Upplevelser i Wien

Österrike är ett land som sjuder av klassisk musik. Mozart, Österrikes älsklingsson som spelade konserter i Wien för över 200 år sedan och hans inflytande kan ses och märkas än idag. Wien är en romantisk stad med vackert utsmyckade byggnader. Om du vill se vacker arkitektur så är det magnifika kejserliga palatset och den gotiska Stephansdomen fina exempel på detta. Wiens Museumkvarter innehåller många fantastiska gallerier och museer som visar allt från modern konst till reliker från det gamla habsburgska riket. Efter en kopp kaffe eller en tårtbit på ett av Wiens många caféer kanske du frestas att utforska den omgivande landsbygden eller till och med vill bränna lite kalorier i de vackra bergen längs vägen. Här kan du cykla mountainbike, klättra i berg eller göra andra roliga utomhusaktiviteter

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Information om Wien

Wien har omkring 1,7 miljoner invånare och är huvudstad i Österrike. Staden ligger i nordöstra delen av landet vid den berömda floden Donau.
Av de 1,7 miljoner invånarna som bor i Wien är en sjättedel invandrare. Wien är känt för sin kultur. I synnerhet har musiken varit av stor betydelse för Wien, som även kallas musikens huvudstad. Staden har hyst många kända musiker och kompositörer, såsom Mozart och Beethoven. Wien fick status som kulturellt och politiskt centrum när den var residens för den habsburgska kejserliga familjen under flera århundraden

Få det bästa priset med Hyrbilinfo.se

Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i stora delar av Österrike, inklusive Wien. Ta en titt på några av våra fantastiskt låga priserbjudanden på Hyrbilinfo.se. Hyr en bil redan idag och upplev Österrike på dina egna premisser. Du hyr enklast din hyrbil på Hyrbilinfo.se, vi är specialister på online biluthyrning, till låg kostnad.

Hitta den billigaste hyrbilen Wien Find Billeje her --> Sammenlign priser her