Hyr bilar i Krakow

Det bästa sättet att utforska denna spännande europeiska stad är genom att hyra en bil. Krakow är den fjärde största staden i Polen, och staden har lyckats förbli en mysig liten stad medan den etablerar sig som en av Europas ledande städer.

Det perfekta sättet att uppleva Krakow är att hyra en bil. Hyrbilinfo.se erbjuder ett stort urval av hyrbilar till rimliga priser, så det är både enkelt och billigt att hyra en bil i Krakow genom Hyrbilinfo.se.

Upptäck Krakow med hyrbil

Det finns så mycket att uppleva i Krakow att det är väl värt att hyra en bil för att få ut det mesta möjliga av sitt besök. Missa inte Rynek Glowny; Det medeltida torget, Stare Miasto; Den gamla staden, eller de många katedralerna. De judiska kvarteren som förstördes under andra världskriget har genomgått en renässans och ståtar med några av de äldsta och vackraste synagogorna i Europa. De kungliga saltgruvorna vid Wieliczka, en unik underjordisk stad, ligger bara en kort bilfärd bort och är lätt att nå med en hyrbil. Det är också nödvändigt att besöka Auschwitz-Birkenau när du reser till Krakow, även om det är en sorglig historia.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Fakta om Krakow

Krakow är Polens största turistmagnet och det är lätt att förstå varför. Den tidigare kungliga huvudstaden har absorberat mycket historia och kunskap under flera århundraden och är idag en guldgruva av gotisk- och renässansarkitektur. Mirakulöst nog är staden i stort sett intakt efter andra världskrigets bombningar. Som ett resultat därav kan Krakow som ingen annan stad i Polen ståta med otroligt många historiska byggnader och monument samt en stor samling av konstverk.

Slottet Wawel är Krakows centrala attraktion och de flesta besökare kommer även att ta en sväng förbi gamla stan med sin högtorniga gotiska kyrka och jätte torget; Herr Rynek Glowny. Strax utanför den gamla staden ligger de forna judiska kvarteren, Kazimierz, och dess tysta synagogor ger en återspegling av de tragiska historiska händelserna.

Krakow är välförsett med sevärdheter och attraktioner av mer modern karaktär, med ett brett utbud av restauranger, barer och musikställen undangömda i källare och smala gränder. Hotellpriserna är högre än det nationella genomsnittet och antalet turister är mycket högt på sommaren. Varje besök i Polen bör även omfatta ett besök i Krakow. Ge dig själv flera dagar eller en hel vecka att uppleva Krakow. Krakow är inte en stad du rusa igenom, och ju längre du stannar desto mer fascinerande verkar staden. I varje hörn av staden kommer du att upptäcka något vackert, gammalt, konstigt, spektakulärt eller välsmakande.

Att hyra bil i Krakow genom Hyrbilinfo.se

Om du letar efter en billig hyrbil i Krakow samt en hög nivå av kundservice, då du har kommit till rätt ställe. På Hyrbiinfo.se ser vi till att uppfylla alla dina önskemål gällande din hyrbil och vi gör allt vi kan för att se till att du blir nöjd med din hyrbil i Krakow. Här på vår hemsida kan du hitta mer information om biluthyrning i Polen, och du kan även boka din hyrbil online via vår sökmotor.

Hyr en bil i Krakow

Genom att hyra bil i Krakow kan du enkelt och snabbt ta dig runt i Polens andra eller tredje största stad (åsikterna går isär) och njuta av stadens många spännande områden med din hyrbil. Det är både enkelt och billigt att hitta den perfekta bilen via ”rent a car” sökfunktionen här på sidan.

Krakow är huvudstad i Polens södra region, Malopolskie, och anses också vara landets högkvarter inom konst och kultur vilket du också kommer kunna uppleva med din hyrbil. Staden är nämligen fylld av vackra byggnader och intressanta attraktioner och sevärdheter och blandar gammal och nyare stil på ett vackert sätt.

Biluthyrning i Krakow, Polen

Det är alltid en bra idé att boka hyrbil när man ska på semester i Krakow, eftersom man på så sätt får se det mesta möjliga av denna vackra stad. Krakow, en av Europas äldsta städer, har en gammal stadsdel som är ett måste se när du besöker staden. Här hittar du de flesta av Krakows turistattraktioner. Även Nowa Huta-distriktet är intressant, detta område uppfördes av Stalin under kommunismen.

Genom att hyra bil i Krakow har ni naturligtvis även möjlighet att köra ut och se Auschwitz-Birkenau koncentrationsläger, som ligger nära staden.

Hitta den billigaste hyrbilen Krakow Find Billeje her --> Sammenlign priser her