Hyr bilar på Zürich flyg plats

Zürich flygplats (ZRH) är också känd som Flughafen Kloten; eller Kloten flygplats på svenska. Flygplatsen rankas på den kända flygplan och flygplats rankingwebbplatsen Skytrax, där den har fått 4 stjärnor och det är bara 8 flygplatser som har fått denna fina ranking – en av dem är Köpenhamns flygplats.

Flygplatsen i Zürich i Schweiz, ligger i den norra delen av landet. Det är mindre än 12 kilometer från Zürich flygplats till centrum av staden Zürich, och det är mindre än 40 kilometer till den tysk-schweiziska gränsen. Detta innebär att du med en billig hyrbil från Zürich flygplats, kan du se både Zürich, närliggande städer i Schweiz och till och med åka till Tyskland på en och samma semester.

I allmänhet är Zürich flygplats mycket hektisk då den årligen hanterar cirka 23 000 000 passagerare. Oavsett hur många människor som passerar genom flygplatsen så är infrastrukturen mycket bra, så här är det ingen risk för den så kallade ”flygplatsfrustrationen”. Dessutom finns det även gott om möjligheter att boka billig hyrbil från Zürich flygplats.

Sevärdheter och attraktioner i Zürich
Med nästan 400 000 invånare i den inre delen av staden är Zürich den största staden i Schweiz. Även om det är en mindre befolkning än det finns i det inre av Stockholm så erbjuder staden massor av charm och många attraktioner. Om du räknar med förorterna till Zürich kommer du upp i 2 miljoner människor.

Bland attraktionerna, som bör ses när du är i Zürich, finns ett av världskulturarven som har skyddats av UNESCO.

Förutom att ha många kulturella platser, historiska byggnader och inte minst fantastiska museer, erbjuder Zürich också en mycket trevlig botanisk trädgård, en kinesisk trädgård och framför allt en djurpark. Alla är värda ett besök och ger en mycket fräsch inblick i Zürich.

Om du vill besöka Zürichs nattliv, caféliv och stadsliv så finns det även gott om möjligheter för det eftersom den schweiziska charmen fullkomligt svävar över staden. Dessutom finns det många närliggande sevärdheter och attraktioner när du är i Zürich, som lätt kan nås om du använder dig av hyrbil i Zürich, till exempel redan från Zürich flygplats.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag
Transportalternativ från Zürich flygplats
Schweiz är i största allmänhet ett land där många väljer att använda sig av kollektivtrafiken. Det finns därför ett mycket stort kollektivtrafiknät. Du kommer därför uppleva att det är ett stort antal som tar tåget och bussen i Zürich. Detta innebär dock inte att vägarna i Zürich inte har en stor betydelse, eftersom infrastrukturen i Zürich även den är mycket bra – därför finns det gott om möjligheter att utnyttja biluthyrning.

Om du inte vill vänta på bussen eller på tåget tillsammans med en massa andra människor, kan du boka en billig hyrbil på Zürich flygplats och få nycklarna till bilen när du landar. På så sätt undviker du att springa till och från bussar och tåg. Det ger också en helt annan typ av frihet, eftersom du även kan besöka andra områden i och omkring Zürich och naturligtvis också besöka Tyskland, som ligger precis i närheten.

Att hyra bil på Zürich flygplats är ett mycket bra alternativ till kollektivtrafiken i Zürich och kan starkt rekommenderas. Det kan klara av allt rörande hyrbilsbokningen redan här och nu på Hyrbilinfo.se som hjälper dig hitta billigaste tillgängliga hyrbil på Zürich flygplats.

Billig hyrbil på Zürich flygplats
Om du vill köra runt i en hyrbil, besöka förorter och andra områdena runt Zürich, allt medan du njuter av det vackra landskapet som Schweiz erbjuder, då kan du boka billig hyrbil på Zürich flygplats här på denna sida. Avståndet till Tyskland från Zürich flygplats är också mycket överkomligt, eftersom du bara behöver köra 40 kilometer för att komma till den tysk-schweiziska gränsen.

Planera din semester till Zürich redan nu och börja med att boka en hyrbil på Zürich flygplats, så har du en sak mindre att tänka på när semestertiden närmar sig.

besök flygplatsens officiella hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Zürich flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her