Bil uthyrning i Schweiz

Upptäck Schweiz och den vackra naturen med en billig hyrbil

Det är billigt att boka hyrbil i Schweiz online. I biluthyrning-sökmotorn kan du jämföra priser på din hyrbil från alla biluthyrningsföretag i Schweiz, både de kända företagen som Avis och Hertz, men också mindre, lokala uthyrningsföretag i städer och på flygplatser. När man jämför priser på hyrbilar på Hyrbilinfo.se inkluderar priserna alltid obegränsad körsträcka och obligatoriska försäkringar.

Schweiz är världskänt för sin vackra natur och är perfekt för bilsemestrar. Oavsett om du reser till Schweiz på semester för att njuta av naturen eller om du är på en affärsresa kan du spara mycket pengar på din hyrbil genom att jämföra priser. I sökmotorn hittar du hyrbilar i alla större städer och, naturligtvis, på alla flygplatser.

Flyg till Schweiz på bilsemester

Det går att åka på bilsemester till Schweiz från Sverige och om du har gott om tid är det också ett trevligt sätt att påbörja din semester, men om du vill spara tid och pengar så flyg till Schweiz och boka en hyrbil på flygplatsen så står din hyrbil är klar vid ankomsten. Det har efter hand blivit billigt att flyga till Schweiz från Sverige bland annat har du idag, utöver SAS flera lågprisbolag som EasyJet och Ryanair som flyger från Sverige. Du kan även välja att flyga till en flygplats i något av länderna som gränsar till Schweiz, då ökar chansen att hitta en billig flygresa ännu mer.
Italien, Tyskland och Frankrike gränser alla mot Schweiz och beroende på var i landet du ska resa är ofta billigare att till exempel hyra en bil på en flygplats som Milano, i Italien. Det är inga problem att hyra en bil på en flygplats och lämna tillbaka den på en annan, du behöver bara ange dina önskemål i biluthyrning-sökmotorn.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Flygplatser i Switzerland

I det ”lilla” alplandet hittar du flera flygplatser, men det är särskilt de två internationella flygplatserna i Zürich och Genève som är vanligast att resa till ifrån Sverige. Både Zürich internationella flygplats och Genèves flygplats har direktlinjer från Sverige och om du inte ska tillbringa din semester i Schweiz kan du även använda dessa två flygplatser för transit. Andra flygplatser i Schweiz inkluderar Basel flygplats, Bern flygplats och Lugano flygplats.

Läs mer om Schweiz här på turistbyråns hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Schweiz Find Billeje her --> Sammenlign priser her