Bil uthyrning i Slovakien

Upplev magnifika bergslandskap och besök mysiga städer med billig hyrbil i Slovakien, och få ut det mesta och det bästa av din semester i detta vackra, bergiga land. I sökmotorn här på Hyrbilinfo.se kan du snabbt, enkelt och säkert hitta och boka den billigaste hyrbilen.

Slovakien. Hyr din bil på Billeje.info

Upptäck fina städer i Slovakien med hyrbil. Foto: Juan Ramon Rodriguez Sosa

Slovakien – en ung nation

Slovakien ligger i Centraleuropa och är omgivet av land på alla sidor med gräns mot Ungern, Österrike, Ukraina, Polen och Tjeckien, det sistnämnda utgjorde tillsammans med Slovakien fram till 1993 landet Tjeckoslovakien. Innan Slovakien blev en del av Tjeckoslovakien 1918 var det en del av det ungerska riket. I dag består den största minoriteten i Slovakien också av ungrare, och i vissa områden talas det till och med på ungerska.

Som resmål är det särskilt de många natursköna områdena i Tatrabergen som lockar besökare. Men med din egen hyrbil har du även gott om möjligheter att utforska en mängd gamla borgar, slott och städer.

Huvudstaden och den största staden i Slovakien är Bratislava som ligger i den sydvästra delen av landet vid floden Donau. Huvudstaden är Slovakiens kulturella centrum och ett exempel på en vacker gammal stad med välbevarade kyrkor, palats och kullerstensbelagda gator där du kan se stadens liv och rörelse på caféer och restauranger.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Flygplatser och infrastruktur

Slovakien är bara något större än Danmark och har en bra infrastruktur, så med en hyrbil kan du enkelt besöka de flesta av landets sevärdheter.

Om du flyger till Slovakien är det bästa att boka din hyrbil direkt på flygplatsen. Det finns en flygplats i Bratislava som används av bland annat Ryanair. Det finns dock även flera närliggande flygplatser i grannländerna vilket kan vara bra alternativ, som till exempel Wiens flygplats som ligger bara 35 kilometer från Bratislava. Till Wien flyger både SAS, Austrian och Norwegian direkt från Stockholm och Köpenhamn.

Billigaste hyrbil i Slovakien

Du kan hitta den billigaste hyrbilen i Slovakien i sökmotorn högst upp på denna sida, sökmotorn samlar in aktuella priser på hyrbilar från alla välansedda biluthyrningsföretag. I priset ingår obegränsad körsträcka, avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring, men inga dolda avgifter.

Hitta den billigaste hyrbilen Slovakien Find Billeje her --> Sammenlign priser her