Hyr bilar i Bratislava

Välkommen till information och råd om biluthyrning i Bratislava. Här hittar du inte bara allt du behöver veta om att hyra bil i Bratislava, i sökmotorn ovan hittar du även lätt och snabbt den billigaste hyrbilen i Bratislava från både stora och små biluthyrningsfirmor. Stort nöje!

Bratislava Panorama. Hyr en bil på Billeje.info

Panorama över Bratislava. Foto: Stano Novak, Creative Commons Attribution 2,5

Bratislava

Om du besöker Slovakien för första gången är huvudstaden och landets största stad Bratislava ett bra ställe att börja.

Bratislava, med cirka 428 000 invånare (2009) är både det ekonomiska och kulturella centrumet i Slovakien, med många museer, teatrar och gallerier. Här kan du också i den gamla stadsdelen – Starý Mesto – strosa runt på de smala gatorna, betrakta stadslivet och de vackra byggnaderna från något av de många caféerna.

Till exempel är det stora slottet på en kulle vid floden Donau värt ett besök. Men det är inte bara i gamla stan som du kan utforska intressant arkitektur. I Bratislava finns det också många imponerande exempel på modernare och kanske mer dyster arkitektur, särskilt från Sovjettiden.

Du kommer tydligt att känna att Bratislava har en lång historia av inflytande från många folkslag och epoker. Staden har varit huvudstad i Konungariket Ungern, Tjeckoslovakien och ør nu det självständiga Slovakien.

Om du vill besöka sevärdheterna och framför allt de som ligger utanför Bratislava, är en hyrbil det perfekta valet. Flera biluthyrningsfirmor har kontor på Bratislava flygplats, och många har också kontor inne i själva staden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil i Bratislava

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Bratislava bland mer än hundratals biluthyrningsfirmor. Priset på din hyrbil när du bokar den via Hyrbilinfo.se inkluderar bland annat obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Bratislava har som en naturlig knutpunkt direkta vägförbindelser till Österrike, Ungern, Tjeckien och resten av Slovakien. Det är därför en självklar möjlighet att fortsätta resan från Bratislava med hyrbil.

Om du har en fråga angående att hyra bil utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med ofta ställda frågor (FAQ). Här hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Slovakien.

Hitta den billigaste hyrbilen Bratislava Find Billeje her --> Sammenlign priser her