Hyr bilar på Bratislava flyg plats

Boka din hyrbil på Bratislava flygplats med all personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil ger dig. Ett brett utbud av intressanta historiska, naturliga och kulturella sevärdheter och upplevelser väntar dig i den slovakiska huvudstaden Bratislava och den andra regionen Bratislava.

Och med billig Biluthyrning tjänster som du kan boka i förväg här på Billeje.info redan före din ankomst till Bratislava flygplats, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva Bratislava och Slovakien i din egen takt.

Bratislava flygplats

Bratislavas flygplats. Foto: roman Toldy. Uppladdad under CC by-SA 4,0-licensen.

Information om Bratislava flygplats

Bratislava flygplats bär det officiella namnet Letisko M. R. štefánika och har BTS flygplatskod. Flygplatsen ligger på adressen Ivanská cesta, 820 01 Bratislava, Slovakien, ca 9 kilometer nordost om stadens centrum. Flygplatsen, som betjänar cirka 2 300 000 passagerare om året, är den naturliga tillgång till Bratislava och resten av Slovakien om du vill flyga.

Bratislava flygplats är Slovakiens största flygplats och drivs bland annat av Ryanair, som har många förbindelser från resten av Europa. Till Danmark, bland annat norska flugor.

Om du vill komma till staden från Bratislava flygplats snabbt och enkelt, det är inte bussar eller taxibilar du behöver satsa på. Det kan vara besvärligt att ta reda på kollektivtrafiken och inte alla taxichaufförer följa överenskomna priser, varför det är fördelaktigt att boka biluthyrning.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyr bilar på Bratislava flyg plats

Det finns flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag som finns på Bratislava flygplats, såsom Enterprise, Sixt, Hertz och Avis. Om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det lätt och snabbt att plocka upp bilen i staden.

Det finns gott om fördelar med att ha en hyrbil tillgänglig när du är på semester i Bratislava och Dalmatien. Med funktionen hyr en bils sökning här på Billeje.info kan du boka din hyrbil på Bratislava Airport online och ha din föredragna hyrbil redo när du anländer till flygplatsen.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta bara hyrbilen på Bratislava flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyr bil hos oss, eller om du har allmänna frågor om bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, försäkring, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Ställen du kan uppleva med biluthyrning på Bratislava flygplats

Det finns många intressanta och värdefulla platser där du kan uppleva med en hyrbil från Bratislava flygplats, samt, naturligtvis, Bratislava själv, som erbjuder gott om stora kulturella och historiska platser.

Här är några av de platser du kan nå med Biluthyrning från Bratislava flygplats och alla ligger inom en hanterbar köravstånd från flygplatsen.

  • Bratislava (ca. 9 km)
  • Senec (ca. 25 km)
  • Trnava (ca. 43 km)
  • Nitra (ca. 86 km)
  • Trencin (ca. 119 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella webbplatsen för turismen i Bratislava här.

Här kan du se alla våra bil uthyrnings destinationer i Slovakien.

Hitta den billigaste hyrbilen Bratislava flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her