Hyr bilar i Baskien

Välkommen till vår sida med information samt råd och tips om biluthyrning i Baskien. Här hittar du inte bara allt du behöver veta om att hyra bil i Baskien, utan i sökmotorn ovan kan också lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små biluthyrningsfirmor. Stort nöje!

Baskien

Det baskiska gröna landskapet. Foto: An13sa, GNU fri dokumentations licens.

Allmän information om Baskien

I Spanien består Baskien, País Vasco, officiellt av provinserna Vizcaya, Guipúzcoa och Álava. De baskiska separatisterna betraktar emellertid även den angränsande regionen Navarra som en del av Baskien.

Ingen egentlig regionhuvudstad har ännu utsetts i Baskien, men när det gäller befolkning så är Bilbao den största staden med ca 350 000 invånare. Däremot ligger regionens riksdag, regeringsbyggnaden och premiärministerns residens i Vitoria-Gasteiz i provinsen Álava.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Största sevärdheterna

Den autonoma regionen, som har sin egen kultur och språk, är en spännande destination för både natur- och kulturälskare. Längs kusten kan du njuta av mysiga fiskebyar och små sandstränder medan du längre inåt landet kan gå på äventyr i det vackra gröna landskapet med sina gamla byar.

Den mest berömda attraktionen i Baskien är förmodligen det spännande Guggenheim-museet i Bilbao, precis som den internationella årliga filmfestivalen i San Sebastián har placerat regionen på världskartan.

Om du kommer hit hungrig, prova då de berömda baskiska smårätterna, pinchos. Dessa frestande delikatesser serveras traditionellt på regionens många barer och mysiga tavernor. Pinchos, som vanligtvis tillagas på lokala råvaror finns i många varianter så du kan säkert hitta många som faller dig i smaken.

Billigaste hyrbilen i Baskien

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Baskien från ett brett spektrum av biluthyrningsfirmor. När du bokar via Hyrbilinfo.se ingår alltid obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring i priset. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga angående att hyra bil utomlands, då rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med ofta ställda frågor (FAQ). Här hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Spanien.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil i Baskien, till exempel en begränsning av körsträckan. Läs därför alltid noga igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler hittar du hyresvillkoren för den aktuella bilen i steg två av bokningen.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Baskien som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från utvalda biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Baskien Find Billeje her --> Sammenlign priser her