Madridregionen

Välkommen till vår guide om billig biluthyrning i Madridregionen med information och råd om biluthyrning i hela Spanien. Här hittar du inte bara allt du behöver veta om att hyra bil i Madridregionen, utan i sökmotorn ovan kan också lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små uthyrningsföretag. Trevlig resa!

Madrids kungliga palats

Det kungliga palatset i Madrid. Foto: Jsogo, Creative Commons.

Allmän information om Madridregionen

Madridregionen ligger i centrum av Spanien och består enbart av en provins med samma namn. Regionens huvudstad, Madrid, som är hela Spaniens huvudstad, rymmer ungefär hälften av regionens 6, 5 miljoner invånare.

Den autonoma regionen Madrid grundades 1983. Innan dess var området en del av Castilla La Nueva, som delades i Madridregionen och Castilla-La Mancha.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Huvudattraktioner

Huvudstaden Madrid lockar naturligtvis de flesta besökarna till regionen, som där kommer att få njuta av det kulturella livet i staden med nattliv och tapasbarer. Staden rymmer också några av Spaniens mest populära museer, såsom Pradomuseet och National Museum of Modern Art. Dessutom finns det många fina gamla byggnader – inklusive det imponerande Palacio Real de Madrid (kungliga slottet).

Men besökare till Madridregionen blir även ofta förvånade över hur mycket oförstörd natur regionen erbjuder. Utanför storstaden kan du uppleva höga berg och täta skogar. Till exempel, om du behöver lite frisk luft, kan du köra norrut till Sierra Norte, där det finns gott om möjligheter att njuta av vacker natur på vandringar eller på vattnet.

Du behöver heller inte köra långt från huvudstaden för att hitta spännande historiska sevärdheter i form av bland annat gamla kloster och palats. Till exempel besöka Buitrago del Lozoya, där du kommer att känna dig som förflyttad till Medeltiden när du promenerar runt de smala gatorna innanför stadens gamla murar.

Billigaste hyrbil i Madridregionen

I sökmotorn ovan kan du hitta den billigaste hyrbilen i Madridregionen från ett brett urval av biluthyrningsfirmor. I priset på din hyrbil när du bokar den här på hemsidan ingår bland annat fri körsträcka, avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det tillkommer heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga gällande att hyra bil utomlands rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära FAQ-sida. Här hittar du svar på allt från körning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrnings destinationer i Spanien.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil i Madridregionen, till exempel en begränsning av körsträckan. Du bör därför alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler så hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i steg 2 av bokningen.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil i Madrid-regionen som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsföretag, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset för hyrbilen.

Hitta den billigaste hyrbilen Madridregionen Find Billeje her --> Sammenlign priser her