Hyra bil Malmö Central Station

Boka billig hyrbil på Malmö Centralstation genom CarTrawler här på Hyrbilinfo.se. Jämför priser från alla biluthyrningsföretag med kontor på Malmö Centralstation som till exempel Avis rent a Car, SIXT biluthyrning och Hertz biluthyrning. När du hyr via Hyrbilinfo.se inkluderar priset alltid obligatoriska försäkringar och obegränsad körsträcka när du hyr bil i Malmö.

Malmö Centralstation är Sveriges näst största järnvägsstation och den naturliga knutpunkten för kollektivtrafiken i Malmö och Skåne. På Malmö Centralstation kan du dessutom boka hyrbil från flera biluthyrningsfirmor och därmed få goda möjligheter att fortsätta din resa med en billig hyrbil.

Malmö Centralstation (även kallad Malmö C eller Malmö Central) invigdes ursprungligen 1856, då järnvägen till Lund öppnades. Eftersom Malmö Centralstation har utvecklats enormt har man nu tågförbindelser till flera större städer som Stockholm, Göteborg, Berlin och Köpenhamn, samt flera regionala förbindelser till småstäder i Sverige.

Under de senaste åren har dussintals restauranger och småbutiker flyttat in i stationsbyggnaden, så det finns goda möjligheter att få en förfriskning innan resan fortsätter med tåg eller hyrbil.

Hyra bil på Malmö Centralstation

Att hyra bil på Malmö Centralstation är en självklar lösning för dig som vill fortsätta din resa i Skåne/Sverige i bil. Med en hyrbil från Malmös Centralstation har du mer frihet och flexibilitet att utforska Malmös sevärdheter eller resa vidare i resten av Sverige eller vidare ut på kontinenten i din egen takt och till platser som kan vara svåra att nå med kollektivtrafik.

Sök efter hyrbil på Malmö Centralstation i sökmotorn högst upp på denna sida, där hittar du aktuella priser på hyrbilar från biluthyrningsföretag på Malmö Centralstation. I sökmotorn hittar du snabbt och lätt de bästa erbjudandena på hyrbilar som passar dina behov och önskemål.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Information och externa källor om Malmö

Du kan läsa mycket mer om städer och flygplatser i vår informationsguide för Sverige. Här hittar du även information om biluthyrning på andra platser i Malmö och Sverige. Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller följer oss på Facebook kan du få nyheter och aktuella erbjudanden på hyrbilar. Externa källor om Malmö och Malmö Centralstation är bland annat Google och Öresundsregionens hemsida. Om du reser med tåg från Danmark till Malmö kan du hitta information om avgångar och priser på DSB eller SJ. Öresundsbron , som också har en guide med information om upplevelser i Malmö kan också vara ett bra ställe att få information.

Hitta den billigaste hyrbilen Malmö Centralstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her