Billeje i Ungarn

Boka en hyrbil via Hyrbilinfo.se till din semester i Ungern och upplev detta spännande land med både berömda spa, vacker natur, historiska städer och fantastisk arkitektur.

Hitta billigaste hyrbil i Ungern

Genom att hyra bil i Ungern, kommer du få möjlighet att uppleva fler sidor av Ungern. I den dynamiska huvudstaden Budapest, som består av de två områdena Buda och Pest och som delas av floden Donau, kommer du få en upplevelse av att befinna dig både i nutid och svunnen tid på samma gång. I Pest-området, som har en stadsatmosfär, kan du gå på turkiska termalbad, som Ungern är särskilt känt för. I västra Buda, den största ändå lite tillbakahållande delen av huvudstaden, är de vackra Buda-bergen värda ett besök.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boka en hyrbil i Ungern

Budapest och resten av Ungern är en stor och intressant blandning av både västeuropeisk och östeuropeisk kultur på en och samma gång. Om du bokar en hyrbil tar du dig snabbt och lätt runt i landet och kan på så sätt uppleva så mycket mer av detta spännande land.

Boka hyrbil till din semester i Ungern och upptäcka även landet utanför huvudstaden, där bland annat den jättelika Balatonsjön, som nästan är som ett litet hav inne i landet, kommer att bli en stor succse för hela familjen.

Hyr en bil i Ungern

Åk på bilsemester i Ungern med hela familjen. Boka din hyrbil i Ungern från en av landets flygplatser, spara dig den långa bilresan dit ner men ta dig ändå runt med bil bland landets många sevärdheter.

Ungern har många intressanta sevärdheter och attraktioner, och är känt utifrån bland annat för sina vackra byggnader. Ungern strålar av gamla traditioner och förnyelse på en gång, och i mer än tusen år har landet varit under påverkan av både västerländska och österländska kulturer och traditioner, vilket skapar en vacker kontext som du kan uppleva genom att köra en tur runt i landet i din hyrbil.

Upplev Ungern med hyrbil

För de yngsta turisterna är en tur till Nyari Bobpalya verkligen en höjdpunkt. Ta din hyrbil till denna Park, där barnen kan åka bob även under vår- och sommarsäsongen.

Det går snabbt och lätt att hitta en billig hyrbil i Ungern med vår ”rent a car” sökfunktion här på hemsidan. När du anländer till Ungern, kommer du att uppleva ett mycket vackert land som är hem för hela åtta UNESCO världsarv. Det mest besökta området bland turister är trots allt huvudstaden Budapest, där du kan njuta på något av stadens berömda spa, promenera längs floden Donau eller ta Vaci utca till Frihetsbron.

Hitta den billigaste hyrbilen Ungern Find Billeje her --> Sammenlign priser her