Billeje i Caribien

Livet under havsytan är en av de största sevärdheterna i Karibien. Källa: dmap

Om ni ska tillbringa er semester i Karibien på en av de karibiska öarna, då kan ni med fördel boka en hyrbil till er på de sydliga breddgraderna. Oavsett vilken av öarna i Karibiska havet ni väljer att åka till så tar ni er lättast runt om ni har tillgång till en hyrbil.

Boka hyrbil i Karibien

Karibien, tidigare känt som Västindien eller Västindiska Öarna, består av ö-staten Bahamas samt de två öarna De små Antillerna och De stora Antillerna. En av de mest besökta öarna i Karibien är Kuba, som är känt för att ha hyst den berömda och ökända kommunistiske förkämpen Che Guevara. En annan av de större öarna som man bör hyra en bil på är Jamaica som bland annat är känt för sin storslagna natur, men även för att vara födelseplatsen för musikern och sångaren Bob Marley. Med en hyrbil i Karibien kan du bland annat besöka Nine Mile på Jamaica, där Marley är född och senare begravd.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billig biluthyrning i Karibien

Karibien består av en mängd bebodda och obebodda öar och gemensamt för öarna är deras varma klimat och vackra landskap. Det är alltid en god idé att boka hyrbil i Karibien så du kan ta dig runt på öarna i din egen takt.

Hyra bil i Karibien

Pelikaner i Västindien. Källa: Márcio Cabral de Moura

Åk på bilsemester till de karibiska öarna och boka din hyrbil i Karibien via Hyrbilinfo.se. Där hittar du alltid de senaste uppdaterade priserna på hyrbilar på öarna i Karibiska havet.

Biluthyrning i Karibien

Oavsett vilken ö i Karibiska havet du väljer att besöka är det en fördel att boka din hyrbil i Karibien online redan hemifrån. Det finns gott om upplevelser att få runt omkring på öarna.

Karibien eller Västindien är ett område som består av 25 stater. Mest populära bland turister är öarna Kuba, Jamaica, Barbados och ö-staten Bahamas vilka har lyckats locka turister i många år, inte minst på grund av det fantastiska klimatet och de vackra sandstränderna som finns i den karibiska skärgården.

Biluthyrning i Karibien

Med en hyrbil i Karibien kan du enkelt ta dig runt och uppleva det fantastiska landskapet och sandstränder på de karibiska öarna. I stort sett alla öar i Karibien är ultimata semesterställen om du vill ha vita sandstränder och massor av sol, men även för naturen i regnskogen, El Yunque, på Puerto Rico samt cigarrfabrikerna och den unika huvudstaden Havanna på Kuba.

Hitta den billigaste hyrbilen Karibien Find Billeje her --> Sammenlign priser her