Bil uthyrning i Kuba

Kuba har fantastiska stränder och med en hyrbil är det mycket lätt att besöka dem. Foto: Henryk KOTOWSKI

Kuba ligger i hjärtat av Karibien och är en underbar ö att utforska med de fantastiska vita sandstränderna och det kristallklara vattnet. Med en hyrbil genom hyrbilinfo.se får du ännu mer ut av din semester på ön.

Cayos med hyrbil

Om du Har tänkt dig att hyra bil på Kuba bör du överväga en resa till Cayos; En skärgård av små öar sammankopplade med fastlandet via en fördämning. Det kommer aldrig att bli tråkigt att köra bil på Kuba, med det imponerande landskapet och de gamla amerikanska bilarna som kommer ge dig en händelserik inblick i det kubanska samhället.

Den bästa tiden att besöka Kuba är mellan november och april, när förhållandena är perfekta för en avkopplande strandsemester. Mellan september och november är det orkansäsong och från maj till oktober är det regntid.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Nå Kubas stränder med hyrbil

Kubanska vägar hålls i relativt gott skick, vilket är positivt för dig som planerar att hyra en bil på Kuba. Kuba har över 600 kilometer av sandstränder, och en hyrbil kommer därför att ge dig en idealisk möjlighet att utforska de mer avskilda stränderna på egen hand.

I sökmotorn på Hyrbilinfo.se kan du jämföra priser på biluthyrning på Kuba. Du kan hyra bilar på flera platser i landet och naturligtvis även på flygplatserna på Kuba.

Du kan läsa mer om Kuba på landets officiella hemsida. Innehållet på hemsidan måste dock tas med en nypa salt.

Hitta den billigaste hyrbilen Kuba Find Billeje her --> Sammenlign priser her