Hyr bilar på Auckland flyg plats

Välkommen till vår sida med information samt råd och tips om biluthyrning på Auckland flygplats. Här hittar du allt du behöver veta om att hyra bil på Auckland flygplats och kan i sökmotorn här ovan lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små biluthyrningsföretag. Stort nöje!

Auckland flygplats

Auckland flygplats (flygplatskod: AKL) är Nya Zeelands största och mest frekvent använda flygplats, som tar emot flera miljoner passagerare varje år från hela världen. Flygplatsen är en bas för Air New Zealand, som härifrån har flera inrikes- och utrikeslinjer. Flygplatsen betjänas även av många andra flygbolag, varav flera har flygrutter till Europa.

Det är drygt 20 kilometer från Auckland flygplats till centrum av staden och dygnet runt kör det bussar som stannar på hotell och centrala platser. Resan tar på grund av många stopp upp till en timme.

Om du vill ta dig snabbare från flygplatsen kan du dra nytta av att hyra en bil. Det är också det mest praktiska valet om du planerar att resa runt i resten av landet. På ankomsthallens bottenvåning hittar du ett bra utbud av biluthyrningsfirmor som Avis, Budget, Europcar, Hertz och Thrifty. Dessa erbjuder oftast alla ett brett utbud av biltyper allt från små kompakta modeller till stora miniskåpbilar med plats för många passagerare eller mycket bagage.

Du kan hitta mer information om flygplatsen på den officiella hemsidan här

Auckland flyg plats

Auckland flygplats. Foto: Abaconda, Creative Commons.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil på Auckland flygplats

Trots de många uthyrarna på flygplatsen kan det starkt rekommenderas att boka din hyrbil i god tid hemifrån. Auckland är en populär utgångspunkt för en bilsemester i Nya Zeeland och särskilt i populära semesterperioder kan det vara stor åtgång på de billigaste hyrbilarna.

I sökmotorn ovan kan du hitta de bästa erbjudandena på biluthyrning på Auckland flygplats från de olika biluthyrningsföretagen. Inkluderat i priset på din hyrbil när du bokar den genom Hyrbilinfo.se är bland annat obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det finns inte heller några dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga angående att hyra bil utomlands så rekommenderar vi dig att läsa igenom vår detaljerade FAQ- sida. Här hittar du svar på allt som rör bilkörning utlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Nya Zeeland.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Auckland flygplats, till exempel kan körsträckan vara begränsad. Se därför till att alltid noggrant läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil genom CarTrawler på denna hemsida så hittar du hyresvillkoren för den aktuella bilen i steg 2 av bokningen.

Ett bra tips är att använda filterfunktionen i sökmotorn för att hitta just den hyrbilen på Auckland flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Auckland flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her