Hyr bilar i Christchurch

Välkommen till vår sida med information och råd om biluthyrning i Christchurch. Här hittar du allt du behöver veta om att hyra bil i Christchurch och kan i sökmotorn här ovanför lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små biluthyrningsföretag. Stort nöje!

Christchurch

Christchurch

Christchurch är på väg upp på fötter igen. Foto: Jocelyn Kinghorn, Creative Commons.

Den stora jordbävningen den 22 februari 2011 fick den södra öns största stad ner på knä, men Christchurch är i full gång med att resa sig igen. Staden är återigen rik på kulturella erbjudanden och massor av optimism.

Den närliggande flygplatsen är den viktigaste förbindelsen för utländska resenärer till Nya Zeeland, av vilka många väljer att antingen börja eller avsluta sin semester med en vistelse i själva Christchurch. Om du behöver sträcka på benen efter en lång flygning är en promenad i stadens vackra botaniska trädgård att rekommendera. I anslutning till trädgården ligger även Hagley Park, där evenemang eller idrottsaktiviteter ofta hålls.

Den mänskliga historian på Nya Zeeland är kort och de europeiska bosättarna slog sig först ner i vad som idag är Christchurch år 1840. Är du historiskt intresserad så är framför allt den roll som staden spelat i utforskandet av Antarktis spännande. Både Robert Falcon Scott och Ernest Shackleton använde stadens närbelägna hamn i Lyttelton som utgångspunkt för sina expeditioner. Du kanske vill ta vägen förbi Canterbury Museum, där du kan se flera saker som tillhörde de berömda upptäcktsresande.

Läs mer om stadens sevärdheter på turistbyråns hemsida här

Du hittar ett brett utbud av butiker och stormarknader i stadens centrum så det finns goda möjligheter att köpa de saker du glömde hemma eller möjligen förse dig med lokala produkter innan resan fortsätter. Christchurch som bär Maorinamnet Ōtautahi, är porten till Canterbury regionens många vackra landskap och vidare till resten av Sydöns många attraktioner.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil i Christchurch

Precis som affärslivet håller på att vända tillbaka till centrum så har även biluthyrningsfirmor kontor inne i Christchurch.

I sökmotorn ovan kommer du lätt att hitta den billigaste hyrbilen från de olika uthyrningsföretagen. I priset på din hyrbil som du bokar i sökmotorn ingår bland annat obegränsad körsträcka, avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga gällande biluthyrning utomlands så rekommenderar vi dig att läsa igenom vår detaljerade FAQ- sida. Där hittar du svar på allt som rör bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer på Nya Zeeland.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil i Christchurch, till exempel en begränsad körsträcka. Se därför till att du alltid läser igenom hyresvillkoren noggrant innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil genom CarTrawler från denna hemsida så hittar du hyresvillkoren för den aktuella bilen i steg tå av bokningen.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Christchurch som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa biluthyrningsfirmor, fordon med valfria extrautrustning och specialerbjudanden med eller obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Christchurch Find Billeje her --> Sammenlign priser her