Hyr bilar på Christchurch flyg plats

Välkommen till vår sida med information och råd om biluthyrning på Christchurch flygplats. Här hittar du allt du behöver veta om att hyra bil på Christchurch flygplats och kan i sökmotorn ovan lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små biluthyrningsföretag. Stort nöje!

Christchurch flyg plats

Christchurch flygplats. Foto: fred, Creative Commons.

Christchurch flygplats

Christchurch flygplats öppnades 1940 och blev tio år senare landets första internationella flygplats. Idag är flygplatsen bara Nya Zeelands näststörsta efter Auckland flygplats.

Flygplatsen, som på grund av ökande passagerarsiffror fick en ny terminaler så sent som 2013, är dock den huvudsakliga inkörsporten till den natursköna sydön. Christchurch flygplats betjänas av ett dussintal flygbolag med rutter till både inhemska och utländska destinationer.

Det tar bara 15 minuter att köra från flygplatsen till centrala Christchurch. Det finns anslutning med pendelbussar och taxi, men om du även planerar att utforska resten av ön så är hyrbil det bästa transportalternativet. Även om avstånden är stora, är en hyrbil ett enkelt sätt att ta sig runt på tack vare ett modernt nätverk av motorvägar.

Du kan hitta mer information om flygplatsen på den officiella hemsidan här

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil på Christchurch flygplats

De största biluthyrningsföretagen på i Nya Zeeland so som Avis, Budget, Hertz och Thrifty ligger alla i den internationella ankomsthallen. Dessutom finns det mindre biluthyrningsfirmor i eller runt Christchurch stad.

I sökmotorn ovan kan du hitta den billigaste hyrbilen på Christchurch flygplats från de olika uthyrningsbolagen. Inkluderat i priset på din hyrbil om du hyr den via Hyrbilinfo.se är bland annat fri körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det finns inte heller några dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga angående att använda dig av hyrbil utomlands så rekommenderar vi dig att läsa igenom vår detaljerade FAQ- sida. Här hittar du svar på allt som rör bilkörning utlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket annat.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Nya Zeeland.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Christchurch flygplats, till exempel en begränsning av körsträcka. Se därför till att du alltid läser igenom hyresvillkoren noggrant innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil genom CarTrawler på denna hemsida hittar du hyresvillkoren för din bil i det andra steget av din bokning.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på Christchurch flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskningar. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa biluthyrningsfirmor, fordon med valfria extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Christchurch flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her