Hyrbilar i Arizona

Interstate 40 i Arizona, nära Flagstaff. Källa: Nicholas

Boka hyrbil i Arizona för att enkelt kunna ta dig på din semester i delstaten Arizona, även kallad Grand Canyon State. Genom att hyra bil kan du uppleva de många spännande sevärdheterna i Arizona, och med en hyrbil har du den bästa formen av transport på din semester.

Upplev Arizona med hyrbil

Arizona i sydvästra USA var den sista staten som införlivades i unionen 1912. Före det var staten i en period en del av Mexico, som den i dag gränsar till i söder. Huvudstaden i Arizonas heter Phoenix, men även den näst största staden, Tucson, är väl värd ett besök. Ungefär en fjärdedel av staten består av indianreservat, som befolkas av olika stammar av USA: s ursprungsbefolkning. The Navajo Nation är med sina 300 000 medlemmar det största indianreservatet i USA.

Det är dock inte de två tidigare nämnda städerna som staten är mest känd för. Arizona erbjuder en magnifik och orörd natur där framför allt Grand Canyon är mycket känd. Genom att hyra en bil kan du uppleva Arizonas ökenområden i din egen takt, eller besöka Grand Canyon National Park som står med på UNESCO: s världsarvslista och är en av de mest kända attraktionerna i USA.

Grand Canyon är utan tvekan värd att se, och många kommer till Arizona för att uppleva detta magnifika naturområde, som du lätt kan nå om du har hyrt en bil i Arizona för din resa. Det finns dock många andra anledningar till att du ska boka biluthyrning om du ska till Arizona. Visste du till exempel att du bör ta badkläder med på din semester i Arizona? Med en hyrbil kan du sedan besöka någon av statens alla sjöar och vattenreservoarer för att ta ett uppfriskande dopp i värmen.

Att hyra bil i Arizona ger dig naturligtvis också en perfekt möjlighet att köra längs den legendariska Route 66, som korsar genom staten. Med din egen hyrbil har du också möjlighet att besöka en av statens ”Dark Sky”-områden, där du kan uppleva en spektakulär stjärnhimmel på säkert avstånd från stadens störande ljus.

Lätt att boka en hyrbil i Arizona

Det är både enkelt och behändigt att boka en hyrbil i Arizona online via Hyrbilinfo.se. Vi samlar in priser på tillgängliga hyrbilar från alla biluthyrningsföretag i Arizona, i sökmotorn kan du jämföra och hitta den bästa och billigaste hyrbilen för dig och din familj.

Boka din hyrbil i sökmotorn högst upp på denna sida, det tar bara några sekunder för sökmotorn att söka fram de billigaste priserna från de olika biluthyrningsföretagen i USA. På så sätt klan du med bara en sökning få en tydlig lista över hyrbilar från biluthyrningsföretag som Avis, Budget, Dollar, Enterprise och många andra biluthyrningsföretag i Arizona. Sedan behöver du helt enkelt bara välja den bil som i storlek och pris bäst passar dina önskemål.

Letar du efter en viss typ eller storlek av bil? Då kan du använda filterfunktionen i sökmotorn för att ytterligare begränsa sökresultatet. Detsamma gäller om du till exempel bara är intresserad av erbjudanden från vissa biluthyrningsfirmor.

Flygplatser i Arizona

Sökmotorn från CarTrawler, som vi använder här på Hyrbilinfo.se kan du användas för att hitta och boka hyrbil på både flygplatser och i städer i Arizona. Om du anländer med flyg är det ofta mest praktiskt att boka din hyrbil med upphämtning redan på flygplatsen. Då behöver du inte bekymra dig om kollektivtrafiken eller taxi, utan kan enkelt resa vidare i din egen bil.

Det finns många flygplatser och mindre flygfält i Arizona. Nedan kan du se en lista över de största där du kan boka biluthyrning.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Nyttiga länkar

Du kan hitta mer inspiration för upplevelser i Arizona på statens officiella turistbyrå.

Hitta den billigaste hyrbilen Arizona Find Billeje her --> Sammenlign priser her