Hyrbilar i Phoenix

Beläget inom ett rimligt köravstånd från Phoenix, är Grand Falls ett av många exempel på vad du kan se om du har tillgång till en hyrbil. Foto: Frank Kovalchek

Phoenix är huvudstad i Arizona och representerar det charmiga sydväst med en spektakulär utsikt över ökenlandskapet. Staden utvecklas hela tiden och upprätthåller sin ”South West” atmosfär som lockar besökare från när och fjärran. Det är en bra idé att hyra bil i Phoenix, så att du enkelt kan besöka de många sevärdheterna som finns i området.

Upplev Arizonas öken med hyrbil

Du får inte glömma att ha full tank i bilen samt gott om vatten med dig när du kör de långa sträckorna i Arizona, eftersom det är långt mellan bensinstationerna i de vilda naturområdena.

Ett bra sätt att uppleva livet i Arizonas öken, utan att lida i den enorma värmen, är att besöka Desert Botamical Garden i Papago Park. Här kan du uppleva den robusta och intressanta vegetationen som finns i öknen, samt besöka Phoenix Zoo.

Phoenix är omgivet av ett fantastiskt ökenlandskap, och det finns attraktioner för alla åldersgrupper.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Med en hyrbil når du alla Phoenix attraktioner

Genom att hyra bil billigt i Phoenix, kan du besöka förortsstaden Scottsdale, en välbevarad gammal stad i bästa västern-stil. Här hittar du också Scottsdale Art Centre och ett historiskt museum. The Heard Museum är populärt på grund av den spännande historien om de infödda stammarna. Här finns dessutom ett brett utbud av unik konst och konsthantverk.

En annan attraktion värt att besöka är Arizona Science Museum, som har en fem våningars biograf och ett planetarium. Besökare med barn kommer framför allt att uppskatta de interaktiva utställningarna som finns på museet.

På utflykt till Little Colorado River med hyrbil

Grand Falls of Little Colorado River är ett fantastiskt utflyktsmål för en dagsutflykt. Det är lätt att besöka om du har hyrt en bil. Vattenfallet är beläget i Navajo Indian Reservation, som är det största indianreservatet i USA. Här kan du köpa konsthantverk till rimliga priser, allt tillverkat av de infödda indianerna.

Läs mer om Phoenix på stadens officiella hemsida. Den ger många praktiska upplysningar som kan vara värdefulla när du ska besöka staden och området runt omkring.

Hitta den billigaste hyrbilen Phoenix Find Billeje her --> Sammenlign priser her