Hyrbilar på Phoenix flygplats

Hitta den billigaste hyrbilen på Phoenix flygplats i USA via sökmotorn som jämför priser på biluthyrning på Phoenix Airport från fler än 500 uthyrningsbolag i USA.  Phoenix Sky Harbor International Airport ligger ca 10 kilometer öster om Downtown Phoenix.

Flygplats

Phoenix Sky Harbor International Airport har flygplatskod PHX och ligger nära centrum bara ca 10 minuter med bil till centrum av Phoenix. Flygplatsen är den största flygplatsen i delstaten Arizona i USA. Det finns en bra bussförbindelse mellan Phoenix och flygplatsen. Det finns många biluthyrningsföretag på flygplatsen och du kan bland annat hyra billig bil från Advantage, Alamo rent a Car, Avis, Budobtain car hire, SIXT biluthyrning, Dollar, Holidaycars, Enterprise, Hertz biluthyrning, National, Thrifty och AutoEscape.

Förra året reste över 40 miljoner passagerare till och från flygplatsen i Phoenix, vilket gör att flygplatsen är bland de 20 största flygplatserna i världen när det gäller antalet passagerare. Flygplatsen är bas för flera flygbolag bland annat Great Lakes Airlines och U. S. Airways. British Airways är det enda flygbolaget som flyger från Phoenix till destinationer utanför USA med direkta linjer till London i England. Flygplatsen har 3 terminaler, det går pendelbussar mellan terminalerna.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Phoenix

Phoenix är huvudstad och största staden i delstaten Arizona, som ligger i den sydvästra delen av USA. Staden har en befolkning på ca 1,4 miljoner invånare. Det finns ett antal intressanta museer i Phoenix – många av dem bygger på den ursprungliga indiankulturen från denna del av Amerika. Heard Museum är lämpligt att besöka i sammanhanget men också Pueblo Grande Museum och Cultural Park, som omfattar två områden med rester av gamla indianbyar är mycket välbesökta sevärdheter.

Till turistattraktioner i Phoenix som du inte får missa hör bland annat Arizona Science Center, Castle N’Coasters nöjespark och området runt stadens Peak-Squaw Peak Recreation Park.

Du kan läsa mycket mer om att hyra bil i Phoenix i vår guide om billig biluthyrning i USA. Klicka på länken nedan eller ange i sökmotorn när du vill hyra en bil i Phoenix.

Information om Phoenix och billig bilhyra i USA 

Hitta den billigaste hyrbilen Phoenix flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her