Hyrbilar i Georgien

Georgien-och särskilt statens största stad och huvudstad i Atlanta-är ett populärt resmål i USA. Dock är staten större än de andra på östkusten och biluthyrning är ett måste om du vill nå runt till alla delar av Georgien. Hitta den billigaste biluthyrningen i Georgien i vår sökmotor ovan.

En traditionell flodbåt i Georgien. Källa: Humberto Moreno

Peach State

Georgien, med mer än 10 000 000 invånare, är bland de tio största staterna i USA-i termer av befolkning. När det gäller geografisk räckvidd är Georgien också den största av de amerikanska stater som ligger öster om Mississippifloden. Biluthyrning är därför det mest uppenbara sättet att komma runt och se staten.

Om du har en bil tillgänglig, kan du dra nytta av nätverket av så kallade mellanstatliga motorvägar, där det är främst I-85, I-75, I-20 och I-95, som länkar Georgien till grannländerna. Inom staten finns också tusentalskilometer av motorvägar som gör det enkelt att nå alla sevärdheter och städer i hyrbilen. Dessutom är Förenta staterna inte bara känd för imponerande kollektivtrafik och denna brist är särskilt uttalad i söder, så Biluthyrning bör vara överst på listan om resan går till Georgien.

Smeknamnet för Georgien är ”Peach State” trots odling av pekannötter och jordnötter är av större ekonomisk betydelse. Den största och mest kända staden i Georgien är Atlanta, där bland annat Coca Cola har sitt högkvarter som ett av flera stora amerikanska företag. Om du är ett beundrare av den söta drycken, kan du besöka ett helt Museum tillägnad Coca Cola i Atlanta. Här kan du prova alla befintliga smaker och även få experimentera med receptet. Atlanta centrum i sig är inte så stor, men med biluthyrning kan du också utforska de omgivande förorterna.

Hyrbilar i Georgien

Om du bokar en hyrbil i Georgien, den charmiga staten öppnar för dig. Som också är sant för många av de andra sydstaterna, många av de största attraktionerna på landsbygden är utanför stadsområdena. Med Biluthyrning, är du säker på att kunna nå ut och uppleva den verkliga Georgien.

Använd sökmotorn här på Billeje.info som tillhandahålls av CarTrawler för att hitta de billigaste Hyrbilar i Georgien. Här kan du jämföra priser på hyrbilar från de många olika markägarna i delstaten, som inkluderar stora internationella företag som Avis, Hertz och Enterprise, men också mindre, lokala leverantörer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Flygplatser i Georgia

När du bokar din hyrbil i Georgien i sökmotorn här på sajten, bestämmer du självklart själv var du vill plocka upp bilen. Sökmotorn täcker således alla större städer och flygplatser i Georgien. Anländer med flyg, det mest bekväma är oftast att plocka upp din bil direkt på flygplatsen, så du helt undgå besväret med kollektivtrafik.

Hartsfield-Jackson Atlanta International är en av de mest trafikerade flygplatserna i världen med många anslutningar till Europa och Skandinavien.

Savannah/Hilton Head International Airport , statens näst största flygplats, är det självklara valet om du vill utforska Georgiens Atlantkust.

Populära destinationer med bil uthyrning

Även om det är tillrådligt att ställa in tid för att utforska Georgiens egna sevärdheter, är det också uppenbart att hyra en bil för att köra vidare till en av de angränsande staterna. I söder, till exempel, hittar du en av de USA mest populära destinationerna, Florida. Om du har en bil, kan du enkelt ta en promenad ända ner den centrala delen av denna soliga stat.

  • Atlanta
  • Augusta
  • Savannah
  • Florida
  • Alabama

Nyttiga länkar

Officiell turistwebbplats
Statens egen hemsida

Hitta den billigaste hyrbilen Georgien Find Billeje her --> Sammenlign priser her