Hyrbilar i Atlanta

Boka din hyrbil i Atlanta i delstaten Georgien med all personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil är tillgänglig för att ge dig. Ett brett spektrum av intressanta historiska, naturliga och kulturella sevärdheter och upplevelser väntar dig i delstaten Georgien och sydost om USA.

Och med billig Biluthyrning tjänster som du kan boka i förväg här på Billeje.info redan före din ankomst i Atlanta, du är inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva Atlanta, Georgia och sydost om USA i din egen takt.

CC BY 2,0

Atlanta. Foto: Mike. Uppladdad under licens CC BY 2,0.

Information om Atlanta

Atlanta ligger i den norra delen av delstaten Georgias i sydöstra USA. Staden, som har ungefär en halv miljon invånare i den inre delen och cirka 6 000 000 invånare i Metropole del, är Georgiens största stad och huvudstad. Det är också huvudkontoret för stora internationellt erkända företag som Coca-Cola och & T.

Atlanta grundades ursprungligen som det sista stoppet för en större statligt sponsrade järnvägen. Men inte långt innan detta stopp var konvergens punkten mellan flera järnvägar, vilket fick staden att växa snabbt. Stadens namn härstammar från den lokala depån i väst-och Atlant järnvägarna, som från början gav staden ett rykte som en av dess stora knutpunkter. Men idag är staden kännetecknas av goda vägförbindelser i både södra, västra, östra och norra riktningar, vilket är anledningen till Biluthyrning i Atlanta är en mycket bra utgångspunkt för alla som vill utforska sydöstra USA i sin egen takt.

Hyrbilar i Atlanta

I skrivande stund finns flera stora internationellt kända bil tillverkande företag i Atlanta, som Enterprise, Sixt, budget, Hertz och Avis. Om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det lätt och snabbt att plocka upp bilen i staden.

Det finns många fördelar med att ha en hyrbil tillgänglig när du är på semester i Atlanta och delstaten Georgien. Med hyr en bil sökfunktionen här på Billeje.info kan du boka din hyrbil i Atlanta online och har din föredragna hyrbil redo när du anländer till staden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Atlanta som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyr bil hos oss, eller om du har allmänna frågor om bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, försäkring, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Närmaste flyg plats

Den närmaste stora internationella flygplatsen är Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, även kallad Atlanta Airport (eller bara Hartsfield-Jackson), med flygplats kod ATL.

Flygplatsen ligger ca 11 kilometer söder om Atlantas centrum. Flygplatsen är världens mest trafikerade med cirka 107 000 000 passagerare och knappt 900,000 flygningar om året, och är också högkvarter för världens största flygbolag, Delta Air Lines. Läs allt om Hyrbilar på Atlanta Airport här.

Platser du kan uppleva med Biluthyrning från Atlanta

Det finns många intressanta och värdefulla platser i Georgien och sydost om USA, som du kan uppleva med en hyrbil från Atlanta, liksom, naturligtvis, Atlanta själv, som erbjuder gott om stora kulturella och historiska platser.

Här är några av de platser du kan nå med Biluthyrning från Atlanta och alla ligger inom en hanterbar köravstånd från staden.

  • Marietta (ca. 33 km)
  • Aten (ca. 116 km)
  • Rome (ca. 113 km)
  • Macon (ca. 135 km)
  • Augusta (ca. 235 km)

Nyttiga länkar

Vill du veta mer om Atlanta, besök sedan stadens officiella hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Atlanta Find Billeje her --> Sammenlign priser her