Hyr bilar i Hawaii

Hitta den billigaste hyrbilen på Hawaii enkelt och billigt via sökmotorn här på Hyrbilinfo.se. Sökmotorn jämföra hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsföretag och visar priser på hyrbilar på Hawaii och i alla städer och flygplatser över hela USA.

Beach Hawaii hyra bil på Billeje.info

Besök Hawaiis härliga stränder med hjälp av hyrbil. Foto: Laszlo

Information om Hawaii

Hawaii är en ögrupp som ligger i norra Stillahavet. Skärgården består av 8 stora öar och flera småöar, som tillsammans har cirka 1,5 miljoner invånare. Hawaii är känt för att vara en naturskön plats för semester med massor av vackra och långa sandstränder. Lägg därtill ett tropiskt kustklimat som med över 20 grader under hela året lockar många besökare.

Den unika och dramatiska naturen på Hawaii kan bland annat upplevas i Hawaii Volcanoes National Park på The Big Island (ön Hawaii), en av de mest populära attraktionerna. Här kan du med din egen hyrbil få en god uppfattning om det unika och aktiva vulkaniska landskapet på bara några timmar. Alla vägar i parken kan användas av vanliga personbilar och kräver inte terränggående fyrhjulsdrivna bilar. Vi rekommenderar att du börjar vid Kilauea Visitor Center vid parkens entré, där du kan få information om aktuella väderförhållanden i parken.

Hawaii, som ofta kallas ”The Aloha State”, kan också visa upp en myriad av olika landskapstyper med allt från platta slätter med branta sluttningar, regnskog, savann och stäpp. Den högsta punkten är den sovande vulkan Mauna Kea – som höjer sig 4,205 m över havet.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Honolulu

Huvudstaden Honolulu på ön Oahu, Hawaiis enda storstad, har över 400 000 invånare och är det administrativa och ekonomiska centrumet på Hawaii. Flygplatsen och hamnen i Honolulu är stora trafik knutpunkter för hela Stillahavet och staden har både universitetet och flera museer. Det är också på Oahu som du hittar den nog mest välkända destinationen på Hawaii, nämligen Waikiki Beach.

Honolulu International Airport är en av de mest trafikerade flygplatserna i USA och ligger strax utanför huvudstaden. De allra flesta som hyr bil på Hawaii bokar sin hyrbil med avhämtning på Honolulu flygplats.

För många är Oahu det perfekta semestermålet med sin kombination av strand och storstads erbjudanden. Men om du föredrar mer fridfulla omgivningar kan det vara värt att besöka en av de mindre, närliggande öarna, såsom Kauai eller Maui där många av de mest spektakulära naturupplevelserna på Hawaii väntar. På östra Maui anses vägen till den fridfulla staden Hana av många vara en av de vackraste körturerna man kan göra på Hawaii.

Boka hyrbil på Hawaii

Oavsett vilken av öarna i ögruppen Hawaii du reser till, så är hyrbil det bästa sättet att ta sig runt till de olika sevärdheterna och stränderna. I sökmotorn på denna sida kan du enkelt och snabbt jämföra priser på hyrbilar från de stora kända biluthyrningsföretagen som Avis, Budget och Hertz, samt mindre lokala biluthyrningsfirmor. Bara ange dina önskemål i sökmotorn och vi kommer att hitta de bästa erbjudandena på biluthyrning på Hawaii åt dig.

Hitta den billigaste hyrbilen Hawaii Find Billeje her --> Sammenlign priser her