Hyrbilar på Honolulu internationell flygplats

Boka din hyrbil på Honolulu International Airport och upptäck Oahu och Archipelago of Hawaii i USA med all personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil är tillgänglig för att ge dig. Fantastiska stränder, magnifika, grön-klädda dalar och berg väntar dig, liksom många intressanta historiska, naturliga och kulturella sevärdheter och upplevelser på Oahu och resten av Hawaii skärgård.

Och med billig biluthyrningstjänster kan du boka i förväg här på Billeje.info redan före din ankomst till Honolulu International Airport, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva ön Oahu och de andra öarna i skärgården och landet Hawaii i din egen takt.

Honolulu flygplats

Flyg på Honolulu International Airport. Foto: Cristo Vlahos. Uppladdad under licensen CC BY-SA 3,0.

Information om Honolulu International Airport

Honolulu International Airport bär det officiella namnet på Daniel K. Inouye International Airport och har flygplatskoden HNL. Flygplatsen ligger på 300 Rodgers Blvd, Honolulu, HI 96819, USA, ca 8 kilometer nordväst om öns huvudstad (och delstatshuvudstaden) Honolulu livliga affärsdistrikt på ön Oahu i ö-gruppen och delstaten Hawaii, USA.

Med ca 21, 000,000 passagerare per år och 280,000 årlig flygverksamhet, är flygplatsen en av de mest trafikerade flygplatserna i USA, med många både nationella och internationella flygförbindelser  , inklusive till Australien, Nya Zeeland, Tahiti, Japan, Kina, och Sydkorea, förutom de flesta stora amerikanska flygplatser.

Flygplatsen har tre terminaler: Terminal 1, Terminal 2 och Terminal 3. Det finns pendeltrafik mellan alla tre terminalerna. Alla grindar i plint 1 och 2 ansluts efter säkerhetskontroller; Passagerare som flyttar från Terminal 1 till portarna i Terminal 2 måste dock genom en USDA-kontrollstation för jordbruket som kontrollerar bagaget.

Hela terminalkomplexet har 24-timmars medicinsk hjälp, restauranger, köpcentra och ett businesscenter med konferensrum för privat bruk. Passagerarna har möjlighet att använda olika parkeringsmöjligheter på Honolulu International Airport Grounds.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyrbilar på Honolulu flygplats

Det finns flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag som finns på Honolulu Interntionale Airport, inklusive budget, Enterprise, Hertz, dollar och Alamo. Om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det lätt och snabbt att plocka upp bilen på flyg platsen.

Det finns gott om fördelar med att ha en hyrbil tillgänglig när du är på semester i Honolulu på Oahu och resten av skärgården i Hawaii. Med funktionen hyr en bils sökning här på Billeje.info kan du boka din hyrbil på Honolulu International Airport online och ha din föredragna hyrbil redo när du anländer till flygplatsen.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta bara hyrbilen på Honolulu International Airport som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Platser du kan hitta med biluthyrning på Honolulu flygplats

Det finns många intressanta och värdefulla platser på Oahu och de andra delarna av delstaten Hawaii som du kan uppleva med en hyrbil från Honolulu flygplats, liksom naturligtvis Honolulu själva staden, som erbjuder massor av stora kulturella, historiska och naturliga Upplevelser och attraktioner, inklusive den berömda staden Waikiki Beach och stadens Aloha Tower, liksom stadens konstmuseum.

Här är några av de platser du kan nå med Biluthyrning från Honolulu International Airport, alla ligger inom en hanterbar köravstånd från flygplatsen.

  • Honolulu (ca. 8 km)
  • Pearl City (ca 12 km)
  • Kaneohe (ca. 56 km)
  • Kawela-bukten (ca. 60 km)
  • Kahuku (ca. 65 km)

Andra populära uthyrnings destinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA här, såsom Los Angeles AirportSan Francisco AirportMiami Airport och Orlando Airport.

Här kan du se alla våra bil uthyrnings destinationer i USA.

Andra användbara länkar

Besök den officiella platsen för turismen i skärgården Hawaii här.

Hitta den billigaste hyrbilen Honolulu internationell flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her