Hyrbilar på Chicago o ' Hare Airport

Hitta den billigaste biluthyrningen på Chicago O’ Hare Airport i USA med sökmotorn här på Hyrbilinfo.se, som jämför priser på hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsföretag. Ange bara när du vill hämta din hyrbil och tryck på ”hitta lägsta pris”, så får du en överblick över alla tillgängliga hyrbilar och priser på Chicago O’ Hare Airport.

Chicago o ' Hare International Airport
Chicago O ’ Hare Airport är bland de största flygplatserna i USA. Foto: Insapphowetrust, CC BY-SA 2,0

Flygplats

Chicago O’ Hare International Airport, som har flygplatskod ORD, ligger ungefär en halvtimmes bilfärd nordväst om Chicago. Flygplatsen vann år 2009 priset för bästa flygplats i USA av Traveler. Det finns anslutning med tunnelbana från flygplatsen till centrum av Chicago, precis som det även finns bussar inne i staden. Om du vill kunna förflytta dig fritt omkring, även utanför centrum, är det lämpligt att hyra bil.

Förra året använde över 83 miljoner passagerare sig av Chicago flygplats. Det stora antalet passagerare gör den till en av de största flygplatserna i världen. Flygplatsen i Chicago är mycket viktig i förhållande till internationella destinationer och erbjuder rutter till mer än 200 olika destinationer i USA och internationellt. Chicago O’ Hare flygplats är den huvudsakliga basen i USA för flygbolagen American Airlines och United Airlines. För dig som kommer att tillbringa tid på flygplatsen finns det gott om caféer, restauranger, barer och butiker att utforska. Det finns också trådlöst internet, kapell, banker, lekrum, lounger, affärscenter och konstutställningar. Hilton Chicago O´Hare Hotel ligger i Terminal 2.

Hyra bil på Chicago O’ Hare flygplats

Det finns flera biluthyrningsföretag på Chicago O’ Hare flygplats bland andra Budget, Alamo, Holiday Autos, Avis rent a car, Holidaycars, Dollar, Budobtain, Enterprise, Hertz biluthyrning, SIXT biluthyrning, AutoEscape och Europcar. Dessa och andra hyrbilsföretag är samlade i den så kallade Multi-Modal Facility (MMF). Denna stora anläggning ligger på nordöstra sidan av flygplatsområdet, på 10255 W. Zemke Blvd., Chicago, IL 60666. Men när du anländer med flyg till Chicago O’ Hare flygplats behöver du bara titta efter pendelbussarna utanför bagageutlämningen, som tar dig till ”Rental Cars / Parking Lot F”. Bussarna går regelbundet till MMF dygnet runt.

Även om utbudet av biluthyrningsföretag på Chicago O’ Hare flygplatsen är stort så bör du boka din hyrbil i förväg hemifrån. På så sätt har du störst möjlighet att hitta det bästa priset på just den typ av hyrbil du behöver. Välj helt enkelt önskad hyresperiod i sökmotorn överst på denna sida för att få en snabb överblick över billiga hyrbilar på Chicago O´Hare flygplats från alla de olika hyrbilsföretagen.

Har du redan klar idé om vilken typ av hyrbil du söker? Då kan du ofta med fördel använda sökmotorns filterfunktion för att förfina din sökning ytterligare. Du kan till exempel välja att endast visa bilar i en viss storleksklass om du letar efter en familjevänlig mini-van. På samma sätt finns möjligheten att begränsa sökresultatet till att endast visa hyrbilar från en specifik biluthyrningsfirma

Upplevelser med hyrbil från Chicago O’ Hare flygplats

Genom att hyra bil på Chicago O’ Hare flygplats har du en bra utgångspunkt för att uppleva den amerikanska mellanvästern. Till exempel har du perfekta förutsättningar för att åka på en kör-själv semester längs den legendariska Route 66. Om du inte vill köra hela vägen till Kalifornien med din hyrbil kan du nöja dig med att bara utforska några av attraktionerna lite närmare Chicago.

Du kan till exempel göra som lokalbefolkningen och köra en tur (ca 2 timmar) norrut till Genèvesjön i grannstaten Wisconsin för att bada, åka båt eller vandra. Om du älskar friluftsliv, tar det också bara några timmar att köra till Starved Rock State Park, där du kan vandra genom stora klyftor (Canyons) till vattenfall. Om du reser med barn, kommer en utflykt till Six Flags Great America nöjespark säkert väcka stor begeistring.

Populära destinationer

  • Chicago
  • Route 66
  • Genèvesjön
  • Six Flags stora Amerika
Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Nyttiga länkar

Flygplatsens egen hemsida

Hitta den billigaste hyrbilen Chicago O’ Hare International Airport Find Billeje her --> Sammenlign priser her