Hyr bilar i Chicago

Boka din hyrbil i Chicago och upptäck pionjärstaden Philadelphia och resten av delstaten Illinois i USA med all den personliga frihet och flexibilitet som tillgången till en hyrbil ger dig. Ett brett utbud av intressanta historiska-, kulturella- och natursevärdheter och upplevelser väntar dig i Chicago och resten av Illinois.

Att hyra bil i Chicago gör det möjligt att uppleva mer än den centrala delen av staden, eftersom du med en hyrbil i Chicago plötsligt har tillgång till hela staten Illinois. Området runt Chicago blir också lätt att ta sig runt i – detta stora omgivande område kallas ”Chicagoland” och rymmer nästan 10 miljoner personer.

Biluthyrning i Chicago ger dig möjlighet att uppleva alla de sevärdheter som lockar miljontals besökare till staden varje år. Chicago är känt för sina många parker och grönområden utspridda runt omkring i staden och på landsbygden – och genom att hyra bil i Chicago, kommer du ha stora möjlighet att uppleva många av dem.

Chicago

Flodkryssning i Chicago. Foto-kredit: Johnpickenphoto. Uppladdad under licens CC BY 2,0.

Information om Chicago

Chicago ligger i nordöstra hörnet av delstaten Illinois i östra delen av USA. Staden, som har cirka 2,7 miljoner invånare i de centrala delarna och cirka 9,5 miljoner i det metropola Chicago (som även kallas Chicagoland) och är därmed den största staden i delstaten Illinois, Mellanvästerns största stad och den tredje största staden USA, endast överträffad av New York och Los Angeles.

Staden är känd för sina många vackra grönområden, dess livfulla universitetsmiljö, dess många stora museer och dess livliga och varierande musikmiljö. Staden är också känd för sina mer än 400 årliga stadsfester som hålls i stadens olika stadsdelar, här ibland flamenco-festival, jazz-festival och blues-festival.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste Biluthyrning i Chicago

Det finns flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag representerade i Chicago, inklusive Budget, Enterprise, Hertz, Avis och Sixt. Om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se, går det snabbt och lätt att hämta ut din hyrbil i Chicago.

Det finns många fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Chicago och delstaten Illinois. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Chicago online och har därmed din valda hyrbil stående redo när du anländer till staden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Chicago som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Närmaste flygplats

Den närmaste flygplatsen är Chicago O ́Hare flygplatsen, som bär det officiella namnet O´Hare International Airport och har flygplatskod ORD. Flygplatsen ligger ca 23 kilometer nordväst om staden. Läs om biluthyrning på Chicago O ́Hare flygplats här.

Platser du kan uppleva med hyrbil från Chicago

Det finns många intressanta och sevärda platser i delstaten Illinois och angränsande delstater som du kan uppleva med en hyrbil från Chicago, förutom själva staden Chicago, som erbjuder massor av stora kulturella-, historiska- och naturupplevelser och sevärdheter.

Här är några av de platser du kan nå med en hyrbil från Chicago och alla ligger de inom ett hanterbart köravstånd från staden.

  • Milwaukee (ca. 148 km)
  • Rockford (ca. 143 km)
  • Lafayette (ca. 197 km)
  • Madison (ca. 236 km)
  • Fort Wayne (ca. 260 km)

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA där du kan hyra bil, till exempel Los Angeles flygplatsSan Francisco flygplatsMiami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Restips

Läs mer om Chicago på stadens officiella hemsida för turism.

Hitta den billigaste hyrbilen Chicago Find Billeje her --> Sammenlign priser her