Hyrbilar på Indianapolis flygplats

Om du bokar en hyrbil från Indianapolis flygplats på Hyrbilinfo.se så får du dessutom råd och tips om hur du får ut mesta möjliga av din bilhyra med utgångspunkt från Indianapolis flygplats. Om du bokar en hyrbil i sökmotorn ovan kan du jämföra de lägsta priserna på hyrbilar från alla biluthyrningsfirmor på flygplatsen inom några sekunder.

Hyr en bil på Indianapolis flygplats om du vill komma till staden snabbt. Foto: Tpsdave, CC0 1,0

Allmänt om flygplatsen

Indianapolis International Airport (IND) ligger 11 kilometer sydväst om staden Indianapolis – delstaten Indianas största stad – i nordöstra delen av USA. Det är lätt att ta sig till flygplatsen från motorvägarna I-65, I-69, I-70 och I-74, alla sammanknutna med stadens ringled, I-465. Det tar därför bara cirka 20-25 minuter med hyrbil att ta sig från flygplatsen till Indianapolis centrum.

Med cirka 9,5 miljoner flygpassagerare per år är det den största flygplatsen i Indiana och dessutom en av de största flygplatserna i USA när det gäller gods/godstransporter. På Indianapolis flygplats kan du välja från ett brett utbud av flygrutter till destinationer i resten av USA som Boston, New York – JFK, New York – La Guardia, Atlanta, Los Angeles, Houston och San Francisco. I skrivande stund finns det även en del internationella rutter, däribland till Paris.

På själva flygplatsenerbjuder den nya terminalen (2008) många matställen och butiker. Innan du går igenom säkerhetskontrollen kan du till exempel sätta dig och få en förfriskning på ”Civic Plaza” eller göra några sista inköp. Dessutom rymmer flygplatsterminalen alla faciliteter som du normalt kan behöva som resenär. Detta inkluderar ett bra urval av biluthyrningsfirmor, som ligger samlade i det så kallade ”Ground Transportation Center” på andra våningen i parkeringsanläggningen vid terminalen.

Billigaste hyrbilen på Indianapolis flygplats

I sökmotorn överst på den här sidan kan du enkelt hitta den billigaste hyrbilen på Indianapolis flygplats. Med bara en sökning får du en överblick över de bästa erbjudandena från de olika biluthyrningsföretagen som finns representerade på Indianapolis flygplats där ibland bland annat Alamo, Dollar, Avis och Hertz. Inkluderat i priset när du bokar via Hyrbilinfo.se är: Obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du har några frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med ofta ställda frågor (FAQ) där du kan få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära sevärdheter och attraktioner i närheten

Om du hyr en bil på Indianapolis flygplats så behöver du inte leta efter buss eller taxi för att ta dig den sista biten in till centrum av Indianapolis. Genom att hyra bil har du också optimala förutsättningar för att göra Indianapolis till en utgångspunkt för en händelserik bilsemester i USA. Med en hyrbil finns det ett antal andra spännande städer och attraktioner inom räckhåll:

  • Indianapolis: statens största stad har i sig många intressanta sevärdheter som det är värt att utforska samt ett levande kulturliv.
  • Bloomington: mindre stad sydväst om Indianapolis som är känd för sitt kulturliv.
  • Patoka Lake: Indiana har inga kuster, men du kanske vill ta ett uppfriskande dopp i denna konstgjorda sjö, som även är omgiven av många vingårdar.
  • Shipshewana: Liten by där du kan bekanta dig med Amish folket.

Nyttiga länkar

Flygplatsens egen hemsida

Hitta den billigaste hyrbilen Indianapolis flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her