Hyrbilar i Indianapolis

Boka din hyrbil i Indianapolis i delstaten Indiana med all den personliga frihet och flexibilitet som tillgången till en hyrbil ger dig. I Indiana i östra USA väntar dig ett brett utbud av intressanta historiska-, kulturella- och natursevärdheter och upplevelser.

Och genom att hyra bil billigt, vilket du kan göra i god tid hemifrån på Hyrbilinfo.se, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, utan kan börja uppleva Indiana och östra USA i din egen takt så fort du ankommer till Indianapolis.

Indianapolis

Indianapolis. Foto: Dr Bob Hall. Uppladdad under licensen CC BY-SA 2,0.

Allmänt om Indianapolis

Indianapolis är beläget i Marion County i den centrala delen av delstaten Indiana i den östra delen av USA. Med cirka 820 000 invånare är det den största staden i Indiana och även den tolfte största staden i hela USA. Staden har historiskt sett varit känd, bland annat för att vara ett industri- och produktionscentrum i östra delen av USA, men är nu känd för sina många sportevenemang, sin finanssektor och att locka många turister från både utlandet och övriga USA.

Bland de största sevärdheterna i staden kan nämnas Indianapolis Museum of Art, Children’s Museum of Indianapolis, Indiana Repertory Theatre, Indiana War Memorial, White River State Park, Colonel Eli Lilly Civil War Museum – Soldiers & Sailors Monument, The Eiteljorg Museum , Central Canal , Benjamin Harrison Presidential Site , Eagle Creek Park och andra.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Billigaste hyrbil i Indianapolis

Det finns flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag i Indianapolis, såsom Enterprise, Alamo, Sixt, Budget och Avis. Om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se kan du snabbt och lätt hämta ut bilen i staden.

Det finns många fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Indianapolis och delstaten Indiana. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Indianapolis online och har din valda hyrbil stående redo när du anländer till staden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Indianapolis som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där kan du hitta svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Närmaste flygplats

Den närmaste flygplatsen är Indianapolis International Airport, som ligger bara cirka 11 kilometer från centrum av Indianapolis och betjänar mer än 9 miljoner passagerare varje år. Läs mer om Hyrbilar på Indianpolis flygplats här.

Populära platser och sevärdheter i närheten av Indianapolis

Det finns många intressanta och sevärda platser i östra USA, som du kan uppleva med en hyrbil från Indianapolis, liksom naturligtvis Indianapolis själv, som erbjuder massor av stora kulturella och historiska sevärdheter.

Här är några av de platser du kan nå med en hyrbil från Indianapolis, och alla ligger inom ett hanterbart köravstånd från staden.

  • Anderson (ca. 63 km)
  • Lafayette (ca. 100 km)
  • Bloomington (ca. 80 km)
  • Cincinnati, Ohio (ca. 180 km)
  • Fort Wayne (ca. 200 km)

Andra populära uthyrningsdestinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA där du kan hyra bil, såsom Los Angeles flygplatsSan Francisco flygplatsMiami flygplats och Orlando flygplats.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i USA.

Nyttiga länkar

Besök den officiella hemsidan för turismen i Indianapolis här.

Hitta den billigaste hyrbilen Indianapolis Find Billeje her --> Sammenlign priser her