Hyr bilar i Los Angeles

Los Angeles är lätt att utforska med hyrbil. Foto: Pintaric

Los Angeles ligger i sydvästra Kalifornien, och är en metropol bland de 88 städer som ligger i närheten. Här hittar du allt som är läckert och vackert, oavsett om det handlar om filmstjärnor, Disneyland eller snabbmat.

Staden är känd för sina bidrag till underhållningsbranschen, med framgångsrika filmbolag som Universal, Paramount, Warner Brothers och Fox.

Lätt att se allt med hyrbil i Los Angeles

Det är lätt att ta sig runt med hyrbil i Los Angeles, eftersom det finns ett väl utvecklat vägnät som förbinder Los Angeles med många andra städer. Rutten med den bästa utsikten går längs Kaliforniens kust från San Francisco eller Santa Barbara längs Pacific Coast Highway. En av de största sevärdheterna i Los Angeles är Hollywood Walk of Fame, som ligger vid The Chinese Theatre och är fem kilometer lång och har stjärnor i trottoarens kakel för att hedra filmstjärnor, Tv-kändisar och kända musiker.

Det är en god idé att hyra bil i Los Angeles, eftersom du då enkelt kan besöka ställen som Universal Studios och Disneyland, även om du inte reser med barn. Det är också väl värt att göra en biltur genom det lyxiga området, Beverly Hills och det ännu mer exklusiva, Bel Air. På Rodeo Drive kan du shoppa i de exklusiva butikerna, ta med den stora plånboken.

De huvudsakliga aktiviteterna i Los Angeles består av shopping, nöjesaktiviteter i parkerna och att leta efter kändisar. Det finns ett brett utbud med alternativ för musikaliska upplevelser i Los Angeles, och urvalet är så stort att det kan tillfredsställa alla musiksmaker.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Åk med din hyrbil till Venice Beach

Genom att hyra en billig bil i Los Angeles, kan du också besöka de många stränderna, av vilka framför allt Santa Monica Beach är mycket populär. Tillbringa en eftermiddag på strandpromenaden på Third Street eller piren vid Santa Monica. Venice Beach är känt för sina gyllene sandstränder och ”boardwalks” som i stor utsträckning används av cyklister och rullskridskoåkare. Vill du göra en något längre biltur kan du besöka Palm Springs och Pasadena.

Läs mer om sevärdheterna i Los Angeles och det omgivande området på stadens officiella hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Los Angeles Find Billeje her --> Sammenlign priser her