Hyr bilar på Los Angeles flyg plats

Billig bil uthyrning på Los Angeles flyg plats

Det är lätt att hyra en bil på Los Angeles flygplats – även känd som LAX.

Flygplatsen i Los Angeles är den femte mest trafikerade flygplatsen i världen och betjänar ett av de mest tätbefolkade områdena i USA. Det är en klassisk utgångspunkt för roadtrips i Kalifornien och flygplatsen har goda förbindelser till Europas största flygplatser.

Det kan därför vara en bra idé att i förväg hyra en bil på Hyrbilinfo.se när resan går till Los Angeles. I sökmotorn högst upp på sidan kan du hitta den billigaste hyrbilen på Los Angeles flygplats, med de bästa priserna från alla uthyrningsbolag på flygplatsen.

Los Angeles flygplats

Många större städer runt om i världen betjänas av flera stora flygplatser, till exempel New York och London, men i Los Angeles finns det egentligen bara en stor flygplats och det är Los Angeles International Airport – i dagligt tal kallad som sin IATA-kod LAX. Flygplatsen är bland de största i världen och hanterar cirka 90 miljoner passagerare årligen varav 2 miljoner bara till San Francisco International, medan den största internationella destinationen är Heathrow i London, med cirka 1,6 miljoner passagerare per år.

Flygplatsen har totalt 9 terminaler med inte mindre än 128 gater. Terminalerna är numrerade från 1 till 8, medan de utomeuropeiska destinationerna hanteras i ”Tom Bradley International Terminal” eller bara ”TBIT”. Det är hit du ska när du flyger tillbaka till Europa.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil på Los Angeles flygplats

På LAX är det inte möjligt att plocka upp hyrbilen på eller vid terminalen, men det finns för närvarande 13 biluthyrningsföretag som erbjuder gratis och frekvent pick-up och drop-off pendeltrafik mellan Los Angeles International Airport och P-området för biluthyrning. Om du inte har bokat en hyrbil i förväg, måste du först hitta en ”disk” hos någon uthyrare inne i terminalen och förhandla fram ett pris. Vi rekommenderar därför tveklöst att du hyr din bil redan hemifrån så kan du direkt bege dig till din hyrbil.  I hyresvillkoren kan du se om det ingår pendelbuss i priset för din hyrbil.

När du har flugit till LAX är det lätt att hitta pendelbussarna. Strax utanför bagageområde på nedre våningen i terminalen, titta efter skyltarna ”Rental Car Shuttles” som visar en liten ikon med en bil och en nyckel, vänta tills din shuttle bus dyker upp – var uppmärksam så du tar den buss som passerar din biluthyrningsfirma. För flera biluthyrningsföretag måste man arrangera med en hämtning av shuttlen – se vad som står i dina hyresvillkor – vanligtvis behöver du ringa så är bussen där inom några minuter och hämtar dig.

Priserna på biluthyrning på Los Angeles flygplats är nästan alltid rimliga, detta beror på den stora konkurrensen uthyrningsbolagen emellan, vilket naturligtvis är en fördel för dig när du ska hyra bil. Att förflytta sig mellan de olika sevärdheterna i en så stor stad som Los Angeles kan snabbt bli ganska besvärligt om du ska använda dig av kollektivtrafiken där du måste anpassa dig till tidtabeller, hållplatser och ofta långa väntetider. Avsätt rikligt med tid när du ska hämta ut din hyrbil, eftersom du först måste ta en shuttle, därefter orda med pappersarbetet och först därefter kan du hämta din hyrbil.

Ta dig runt till Los Angeles attraktioner med hyrbil

USA är ett land byggt och anpassat för bilar. Det är därför mycket effektivare som turister att hyra bil och sedan kan köra dit du vill utan onödiga stopp eller omvägar. Det lär nog bli en del pauser längs vägen eftersom det finns så många spännande butiker som lockar, allt från exklusiva modebutiker till roliga souvenirbutiker. Om du reser runt i hyrbil kan du stanna vid alla de butiker du vill, och du behöver inte bekymra dig om att bära alla kassar tillbaka till hotellet.

Få mycket mer information om Los Angeles Airport på den officiella hemsidan.

Hitta den billigaste hyrbilen Los Angeles flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her