Biluthyrning Louisiana

Välkommen till information och råd om bil uthyrning i delstaten Louisiana i USA.

Den amerikanska delstaten Louisiana ligger i den sydöstra delen av USA som avgränsas av delstaten Texas i väster, delstaten Arkansas i norr, delstaten Mississippi i öster och Mexikanska golfen i söder Ur USA: s totalt 50 stater, Louisiana nr. 31 i geografisk storlek med en total yta på 135 000 kvadratkilometer, mer än tre gånger så mycket som hela Danmark, och nr. 25 när det gäller befolkningen, med en total befolkning på cirka 4 600 000, 1 000 000 mindre än i Danmark.

Louisiana är bland annat Känd för sin största stad i New Orleans, känd som staden jazzen, Mississippifloden, som flyter in i Mexikanska golfen om 160 kilo meter nedströms New Orleans, för att ha varit skaparen av Creole och Cajun kultur, och sedan staten är delstaten södra USA , som har de mest infödda amerikanska Indian stammarna.

Infrastruktur

Louisiana har en väl utvecklad och modern infrastruktur som gör det enkelt att flytta runt i staten i en hyr bil. Staten korsas av en mängd Inter-statliga vägnät och amerikanska motor vägar. Staten har följande Inter-statliga vägar: Interstate 10, 12, 20, 49, 55, 59, 110, 210, 220, 310, 510, 610 och 910. Vid de amerikanska motor vägarna har staten följande: US Route 11, 51, 61, 63, 65, 71, 79, 80, 84, 90, 165, 167, 171, 190, 371 och 425.

Den absoluta största flyg platsen i delstaten är Louis Armstrong New Orleans internationella flyg plats, som betjänar mer än 8 600,000 passagerare per år. Flyg platsen har främst flyg till andra amerikanska delstater, och inga flyg till Danmark eller andra europeiska länder, men i gengäld har flyg platsen flyg till andra flyg platser i samband med Danmark, till exempel. Washington-Dulles flyg plats.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Klimat och väder

Staten har ett fuktigt subtropiskt klimat med varma, långa och fuktiga somrar och korta, milda vintrar. Det subtropiska klimatet beror till stor del på Mexikanska golfen, som aldrig är mer än 350 kilo meter från någon punkt i staten. Det finns ofta nederbörd i staten, av vilka de flesta faller i den södra delen av staten, särskilt under vinter månaderna. Men i allmänhet, somrarna är lite mer regnigt än vintrarna i Louisiana.

Under sommar perioden-från mitten av juni till september-den genomsnittliga temperaturen kan nå så långt som 32 grader per dag och 22 grader på natten. Den norra delen av staten, längst bort från Mexikanska golfen och kusten, är den hetaste på sommaren, och kan ibland uppleva temperaturer på så mycket som 41 grader. Omvänt, den södra delen av staten är närmast Mexikanska golfen, upplever de mest milda vintrar, och den norra delen av staten längst från Mexikanska golfen, som upplever de kallaste vintrarna.

Liksom många andra amerikanska delstater, upplever Louisiana olika typer av våldsamma stormar under året, såsom I genomsnitt 27 tornados varje år, 60 dagar med åskväder i genomsnitt per År, och orkaner, särskilt i området kring New Orleans.

Flygplatser

Här hittar du en komplett lista över alla flyg platser i Louisiana. Du kan också dra nytta av de flyg plats koder som visas när du jämför priser och tillgängliga hyr bilar i USA.

  • Ort namn flyg platsens namn kod
  • Alexandria Alexandria International Airport AEX
  • Baton Rouge Baton Rouge Metro flyg plats BTR
  • Belle Chasse Naval Air Station gemensamma Reserve base New Orleans NBG
  • Haughton Barks Dale AFB flyg plats BAD
  • Lafayette Lafayette regional flyg plats LFT
  • Charles Lake Charles Municipal flyg plats LCH
  • Monroe Monroe Municipal flyg plats MLU
  • New Orleans Louis Armstrong internationella flyg plats MSY
  • Shreveport Shreveport regional flyg plats SHV

Billigaste bil uthyrning i Louisiana

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste bil uthyrning i Louisiana bland mer än 500 bil uthyrnings firmor. Inkluderat i priset är fria kilo meter, avbokning, ansvars försäkring och stöld försäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyr bil hos oss, eller om du har allmänna frågor om bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, forskning, beställning, avbokning, betalning-och mycket mer.

Andra populära uthyrnings destinationer i USA

Här kan du läsa om andra populära destinationer i USA här, såsom Los Angeles Airport, San Francisco Airport, Miami flyg plats och Orlando Airport.

Här kan du se alla våra bil uthyrnings destinationer i USA.

Hitta den billigaste hyrbilen Louisiana Find Billeje her --> Sammenlign priser her