Hyrbilar i New Orleans

New Orleans i Louisiana har mycket att erbjuda och staden är återigen på kanten av Katrina katastrofen i 2005. Med bil uthyrning i New Orleans, har du möjlighet att uppleva den djupa södra delen av USA, och både Texas och Florida är inom en bekväm kör sträcka.

Gatujazz i franska kvarteret. Källa: Infrogmation

Bil uthyrning i New Orleans gör det lättare att uppleva staden och dess speciella och charmiga kvarter-och du kan besöka både vattnet och Mississippifloden. Efter orkanen Katrina slog området i 2005, är det nu återuppbyggdes igen och är därför på många ställen i ett bättre skick än före katastrofen.

Med bil uthyrning i New Orleans, kan du också starta en resa upp den berömda Highway 61, som faktiskt börjar i staden och går norrut. Väg förhållandena är i allmänhet bra och bil uthyrning i New Orleans är det bästa sättet att ta sig runt om du vill ha flexibilitet under resan. Kollektivtrafiken i området är å andra sidan inget att skriva hem om.

Billig Hyrbil i New Orleans

Med Biluthyrning i New Orleans, kommer du enkelt runt staden och förorterna. Det finns både museer och landmärken att besöka och är du där vid rätt tidpunkt också intressanta festivaler och processioner. Speciellt i samband med den berömda Mardi Gras finns det liv och lyckliga dagar i staden.

Bil uthyrning i New Orleans öppnar upp för många alternativ, men om du vill delta i stadens ganska berömda och ökända nattliv och komplettera den utmärkta södra köket med lokala Bourbon, kanske du vill lämna bilen på hotellet för nästa eftermiddag.

Precis som det i allmänhet gäller i resten av USA, är det billigast att hyra en bil i New Orleans, särskilt om du bokar det hemifrån. Detta kan du enkelt göra i sökmotorn överst på den här sidan. Skriv bara in önskad hyresperiod för att få en snabb överblick över de billigaste priserna på Biluthyrning i New Orleans. Det inkluderar erbjudanden från internationellt erkända biluthyrningsföretag som Avis, budget, Enterprise och Hertz, men ofta också en remsa av mindre, lokala markägare som ofta har låga, konkurrenskraftiga priser.

New Orleans flygplats

Om du anländer till den internationella flygplatsen, som är cirka 25 kilometer väster om New Orleans, är det mest praktiska i de flesta fall att boka din hyrbil med pick up här. Då får du ut ur vägen för att resa med kollektivtrafik eller för att hitta en taxi.

I sökmotorn överst på den här sidan kan du enkelt hitta de billigaste Hyrbilar på New Orleans flygplats.

Hyr en bil i New Orleans och upplev söder

När du har strollat upp och ner Bourbon Street och Frenchman Street, är det dags att också uppleva några av de många andra attraktionerna utanför staden. Med Biluthyrning, är New Orleans faktiskt en bra utgångspunkt för att utforska vad USA kallas ”The Deep South”. Detta inkluderar, förutom Louisiana, staterna i Georgien, Alabama, South Carolina och Mississippi, men du behöver inte köra lång från New Orleans för att uppleva verkliga södra livet.

Till exempel, om du kör en timme västerut längs Mississippifloden, besök en av Louisianas mest kända plantager, Oak Alley Plantation. Här är det möjligt att både titta inne i den vackra, välbevarade huvudbyggnaden och i de något mer blygsamma slavbostäderna. Det finns flera andra gamla plantager längs Great River Road som är öppna för besökare och värt ett besök om du vill lära dig mer om områdets historia.

Behåller du autentiska kulturupplevelser? Då Biluthyrning är också receptet för en lyckad semester. Till exempel, Drive AD I-10 till Acadiana, känd som ”Cajun Country”, där du kan uppleva Cajunan kulturen i både kulinariska och musikaliska uttryck.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära utflykter med bil uthyrning

  • Plantagerna längs Great River Road mellan New Orleans och Baton Rouge.
  • Acadian region
  • Gulf Shores, Alabama-läckra strandområde med många aktivitetsalternativ.
  • Ocean Springs och Biloxi-känd för kulturlivet och kasinon, respektive.

Nyttiga länkar

Du kan läsa mer om vad New Orleans kan erbjuda besökare till stadens officiella hem sida för turism.

Hitta den billigaste hyrbilen Nya Orleans Find Billeje her --> Sammenlign priser her