Hyrbilar på New Orleans flygplats

Boka din hyrbil på New Orleans flygplats och upptäck den största staden i delstaten Louisiana i USA, med all personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil är tillgänglig för att ge dig. Fantastiska musikupplevelser väntar dig i New Orleans, liksom ett brett utbud av intressanta historiska, naturliga och kulturella sevärdheter i New Orleans och resten av Louisiana-staten.

Och med billig Biluthyrning tjänster som du kan boka i förväg här på Billeje.info redan före din ankomst till New Orleans flygplats, du är inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva New Orleans och Louisiana staten i din egen takt.

New Orleans flyg plats

New Orleans flygplats. Foto: Dieter Karner. Uppladdad under licens CC BY 2,0.

Information om New Orleans flygplats

New Orleans flygplats Shoun det officiella namnet på Louis Armstrong New Orleans International Airport och har flygplatsen kod MSY. Flygplatsen ligger på 900 flygbolag Dr, Kenner, LA 70062, USA, cirka 23 kilometer väster om New Orleans i delstaten Louisiana i USA.

På årsbasis, mer än 13 000 000 passagerare reser genom New Orleans flygplats, som har mer än 115 000 flygverksamhet under samma period och drivs av mer än 15 olika flygbolag inklusive delta, US Airways, Air Canada, Air Transat, amerikanska Flygbolag, British Airways, JetBlue, Southwest Airlines och United ePress. Bland de utländska destinationer som för närvarande flygs till och från i New Orleans flygplats är Toronto, London, Frankfurt, Panama City och Cancun (den senare endast säsongsmässigt). Om du bokar en billig flygbiljett, Läs mer om de olika flygbolagen här på Billeje.info.

Flygplatsen har två terminaler, västra och östra, som är anslutna via några inre passager. New Orleans flygplats har också flera kaféer, barer och restauranger. Andra faciliteter inkluderar trådlöst Internet, en bank, ett postkontor och ett affärs Center. Det finns inga hotell på flygplatsen, men Hilton New Orleans flygplats ligger i närheten och i New Orleans hittar du ett stort urval av hotell.

Flygplatsen, liksom många andra platser i New Orleans och delstaten Louisiana, påverkades av orkanen Katrina i 2005; Lyckligtvis fanns det dock inga allvarliga skador under orkanen härskade i augusti 2005 och flygplatsen kunde återuppta bara några veckor senare.

Hyrbilar på New Orleans flygplats

Det finns flera stora internationellt kända biluthyrningsföretag som finns på New Orleans flygplats, inklusive budget, Enterprise, dollar, Hertz och Alamo. Om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det lätt och snabbt att plocka upp bilen på flyg platsen.

Det finns gott om fördelar med att ha en hyrbil tillgänglig när du är på semester i New Orleans och Louisiana staten. Med funktionen hyr en bils sökning här på Billeje.info kan du boka din hyrbil på New Orleans Airport online och ha din föredragna hyrbil redo när du anländer till den amerikanska metropolen.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta bara hyrbilen på New Orleans flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Ställen som du kan hitta Biluthyrning på New Orleans flygplats

Det finns många intressanta och värdefulla platser i Louisiana staten och resten av sydost om USA, som du kan uppleva med en hyrbil från New Orleans flygplats, liksom naturligtvis New Orleans City själv, erbjuder massor av stora kulturella, historiska och Konstnärliga (bokstavligen musikaliska) upplevelser och den legendariska Mississippifloden som har betytt så mycket-för gott och ont-för stadens historia.

Här är några av de platser du kan nå med Biluthyrning från New Orleans flygplats, alla ligger inom en hanterbar köravstånd från flygplatsen.

  • New Orleans (ca. 23 km)
  • Baton Rouge (ca. 115 km)
  • Gonzales (ca. 76 km)
  • Shell Beach (ca. 70 km)
  • Lafayette (ca. 201 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella webbplatsen för turismen i New Orleans här.

Hitta den billigaste hyrbilen New Orleans flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her