Hyrbilar på Baltimore-Washington International Thurgood Marshall flygplats

Boka Hyrbilar på Baltimore-Washington International Thurgood Marshall flygplats för att få det billigaste priset. Förutom bra tips och råd för din hyrbil på BWI Marshall Airport, Sök på sökmotorn överst för de billigaste Hyrbilar bland mer än 500 biluthyrningsfirmor. Stort nöje!

Baltimore City Hall
Hyr en bil på flygplatsen och ta dig till Baltimore centrum enkelt. Här ligger stadshuset. Foto: Mbell1975, CC BY-SA 3,0

Flygplats

Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport ligger ca 16 kilometer söder om centrala Baltimore och 51 kilometer nordost om staden Washington. Flygplatsen är uppkallad efter Thurgood Marshall, en stad barn som var den första afroamerikanska att väljas till högsta domstolen i Förenta staterna.

Med cirka 27 000 000 passagerare om året, är flygplatsen bland de mest trafikerade i USA. Baltimore Airport är också en bra inkörsport till Baltimore-Washington-regionen, och med Biluthyrning kommer du enkelt runt den östra kusten av USA.

Flygplatsen, som ofta helt enkelt kallas BWI eller BWI Marshall, erbjuder ett dussin direkta internationella rutter, men har en tydlig dominans av inrikeslinjer. De mest populära destinationerna från Baltimore flygplats inkluderar Fort Lauderdale och Orlando, Florida. På lång sikt planeras dock att en utvidgning av flygplatsen skall ge utrymme för att skapa fler rutter till Asien och Europa.

Innan ditt flyg får du lätt tid att gå till BWI Marshall. Således, i flygplatsterminalen hittar du runt 50 butiker och det finns ungefär lika många matställen att välja mellan om du behöver en förfriskning. Dessutom hittar du faciliteter som meditationsrum, lounger, byråer och inte minst biluthyrningsfirmor.

Billigaste Biluthyrning i Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste bil uthyrning på Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport bland mer än 500 bil uthyrnings firmor. Inkluderat i priset är fria kilo meter, avbokning, ansvars försäkring och stöld försäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

BWI Marshall Airport betjänas av ett brett utbud av biluthyrningsfirmor som bland annat inkluderar Enterprise, National och Thrifty. De är samlade i en delad biluthyrnings centrum väster om flygplatsområdet på Stoney Run Road och New Ridge Road (adress: 7432 New Ridge Rd. Hanover, MD 21076). En gratis pendelbuss går fram och tillbaka mellan biluthyrnings centret och flygplatsen var 10: de. Minuters.

Om du väljer att boka en hyrbil i sökmotorn från CarTrawler, eller om du har frågor om Biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser igenom hela FAQ-sidan. Här hittar du svar på allt från utlandskörning, körkort utomlands, försäkringar, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyr en bil i BWI Marshall

Det finns en lätt järnväg som förbinder flygplatsen med Baltimore centrum. Om du inte vill vara beroende av kollektivtrafiken, är det uppenbart att hyra en bil på Baltimore-Washington International Thurgood Marshall Airport. Speciellt om du planerar att utforska resten av regionen, är det Biluthyrning det bästa alternativet.

Om du har en hyrbil, till exempel, kan du enkelt åka på en utflykt till Maryland är förmodligen mest charmiga städer, Annapolis. Bara ungefär en halvtimme i bil från Baltimore, är staden den statliga huvudstaden, men är mest känd för sina pittoreska kullerstensgator och hus i kolonial stil. Karta från staden kan du njuta av vackra stränder på Sandy Point State Park. Du kanske vill köra i motsatt riktning till Chesapeake stranden om det är avkopplande strandliv du letar efter.

Den amerikanska östkusten är naturligtvis inte bara känd för sina små, pittoreska kuststäder, men har också några av Amerikas mest intressanta storstäder. Huvudstaden i Washington, D.C., till exempel, är bara ca 60 kilometer söderut från Baltimore med en uppsjö av intressanta historiska och kulturella sevärdheter. Om du reser med barn, kanske du vill ta vägen förbi sex flaggor i Upper Marlboro, den förmodligen mest klassiska nöjespark i Amerika. Med andra ord, det finns otaliga spännande utflyktsmål inom räckhåll om du hyr en bil på Baltimore flygplats.

Populära städer och utflyktsmål inom räckhåll

  • Annapolis
  • Washington DC
  • Six Flags
  • Philadelphia
  • Gunpowder Falls State Park

Nyttiga länkar

Flyg platsens officiella hem sida

Hitta den billigaste hyrbilen Baltimore-Washington International Thurgood Marshall flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her